Početak jeseni i sezona Vage – oktobar je za mnoge najlepše doba godine, kada priroda donosi obilje darova u najlepšim bojama. Oktobar je transformativno vreme samorefleskije, usklađivanja sa sopstvenom prirodom, vrednovanja doadašnjih dotignuća i postavljanja ciljeva za sledeću godinu. Kao i priroda, i mi se pripremamo za zimu, upijajući prijatne zrake sunca preko dana, uranjajući u domaću atmosferu topline u večernjim satima. Svaki horoskopski znak pozvan je da pronađe unutrašnju ravnotežu i istraži sopstveno obilje, iz kog se rađa velikodušnost i humanost. Svi ćemo biti otvoreni za bliskost i zagrljaje, a najsrećniji znaci, sposobni da iniciraju nove veze, jesu kardinalni znaci zodijaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Ovan, Rak, Vaga i Jarac, svaki na svoj način incijatori, kardinalni znaci kojima počinju godišnja doba, ove sezone su pozvani da pokažu svoje najbolje karakteristike i istraže više opcija za njihovo kombinovanje.

Pročitajte i ovo: Počinje sezona Vage – uspostavite harmoniju i usporite ritam

Najsrećniji znaci u oktobru

Ovan

Dok Sunce ovog meseca putuje kroz vašu sedmu kuću romantike, osvetljavajući vašu želju za vezom i negovanjem bliskih odnosa, vaš fokus se pomera sa odnosa prema sebi na veze i odnose sa drugima. Iako može delovati da vas ova sklonost odvlači od vaših nezavisnih aktivnosti, ona vam omogućava da ojačate svoja partnerstva i bliske odnose na nove načine. Tokom oktobra otkrićete da vaši odnosi sa drugima predstavljaju direktan odraz vas samih. Kada ste okruženi pravim ljudima, oni podstiču vaš lični razvoj i rastu i raduju se zajedno sa vama.

Rak

Tokom oktobra, Sunce prolazi kroz vašu četvrtu kuću doma i porodice i vaša potreba za bliskošću, ravnotežom i intimnošću u privatnom životu, biće vaš glavni prioritet. Neophodno vam je da imate ne samo bezbedan prostor u koji se možete povući, već i prijatno estetsko okruženje, koje podržava intimnost i romantiku. Možda ćete želeti da unesete više lepote i sklada u svoj dom, ili da organizujte društvena i porodična okupljanja i provodite više vremena sa prijateljima i članovima porodice. Kao i ostali najsrećniji znaci u oktobru, moći ćete da dostignete unutrašnju ravnotežu i emocionalni sklad iz kojih ćete crpeti snagu i energiju za sve životne izazove pred vama.

Vaga

Najsrećniji znaci zodijaka u oktobru, razvijaju se kroz bliske odnose – Vage, kao predstavnici sezone biće sklone da daju prednost svojim potrebama i željama, što će im omogućiti da privuku zdrave odnose i podršku drugih. Sunce prolazi kroz vašu prvu kuću samoizražavanja, fokusirajući vašu svest na vaš identitet, izgled i ličnu autonomiju. Vama je prirodno da dajete prednost svojim vezama i odnosima, ali ovog meseca ćete više obraćati pažnju na to kako se osobe u vašem okruženju osećaju, umesto da brinete da li vas prihvataju. I dok su bliski odnosi i dalje u fokusu, samorazvoj je vaš glavni prioritet – zato neka sve bude u vezi sa vama, vašim željama i potrebama.

Jarac

Dok Sunce putuje kroz društveni i kreativni znak Vage tokom oktobra, vaša želja za dostgnućima i uspehom u profesionalnom životu biće u centru pažnje. Okolina reaguje na fokusiranu energiju, pa će najsrećniji znaci zodijaka imati snažnu podršku za sve što žele da ostvare, a vi ćete se povezati sa svetom kroz svoju karijeru. Možete pokrenuti novi posao, ili steći priznanje za ono čime se bavite, a za vaš uspeh je važno udruživanje snaga sa kolegama, poslovna sardanja i partnerstvo. Drugi žele da vam pomognu i podrže vašu viziju – dozvolite im da to urade i iskažite zahvalnost i toplinu.

Pročitajte i ovo: Vodič za Vage – šta da čitate, gledate i oblačite

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Brankica Milošević

Comments