Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

1/3

Možda si tatin sin, a možda si mamina princezica – sve to zavisi od toga da li si najstarije dete, najmlađe ili možda ono u sredini. Svakako, to po kom si “redu” rođena i te kako utiče na tvoju ličnost, makar tako kažu istraživanja. Da li se pronalaziš u ovim opisima?

Ako si najstarija…

Iako bi se često reklo da su najmlađa deca ta koja su najslobodnija i kojima se sve dopušta, u većini slučajeva je to obrnuto. Prvo dete: roditeljima baš i nije jasno šta ih je snašlo i, eto, desi se da ga razmaze i da mu dopuštaju baš sve. Zato najstarija deca mogu da budu pomalo neodgovorna, ali i jako otvorena za nove avanture, rizike i, generalno, pravi su buntovnici. Naravno, ovo se ponekad dešava i u slučaju najmlađe dece, sve zavisi od toga kako se roditelji postave prema njima. Najstarija deca umeju da se postave kao pravi lideri, ali ne zaboravi da i najmlađa mogu da imaju tu tendenciju – ako imaš mlađu sestru seti se samo koliko puta te je “navela na greh”! Vodeće pozicije na poslu su takođe nekako predodređene starijoj deci, ali samo onoj koja imaju taj liderski momenat u sebi. Neka istraživanja su pokazala da starija deca imaju viši IQ i da su veliki perfekcionisti.

Najstarija Najmlađa U sredini Evo šta red tvog rođenja govori o tebi Najstarija? Najmlađa? U sredini? Evo šta red tvog rođenja govori o tebi!

Editors choice