Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Možda si tatin sin, a možda si mamina princezica – sve to zavisi od toga da li si najstarije dete, najmlađe ili možda ono u sredini. Svakako, to po kom si “redu” rođena i te kako utiče na tvoju ličnost, makar tako kažu istraživanja. Da li se pronalaziš u ovim opisima?

Ako si najstarija…

Iako bi se često reklo da su najmlađa deca ta koja su najslobodnija i kojima se sve dopušta, u većini slučajeva je to obrnuto. Prvo dete: roditeljima baš i nije jasno šta ih je snašlo i, eto, desi se da ga razmaze i da mu dopuštaju baš sve. Zato najstarija deca mogu da budu pomalo neodgovorna, ali i jako otvorena za nove avanture, rizike i, generalno, pravi su buntovnici. Naravno, ovo se ponekad dešava i u slučaju najmlađe dece, sve zavisi od toga kako se roditelji postave prema njima. Najstarija deca umeju da se postave kao pravi lideri, ali ne zaboravi da i najmlađa mogu da imaju tu tendenciju – ako imaš mlađu sestru seti se samo koliko puta te je “navela na greh”! Vodeće pozicije na poslu su takođe nekako predodređene starijoj deci, ali samo onoj koja imaju taj liderski momenat u sebi. Neka istraživanja su pokazala da starija deca imaju viši IQ i da su veliki perfekcionisti.

Najstarija Najmlađa U sredini Evo šta red tvog rođenja govori o tebi Najstarija? Najmlađa? U sredini? Evo šta red tvog rođenja govori o tebi!

Editors choice