Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/3

Možda si tatin sin, a možda si mamina princezica – sve to zavisi od toga da li si najstarije dete, najmlađe ili možda ono u sredini. Svakako, to po kom si “redu” rođena i te kako utiče na tvoju ličnost, makar tako kažu istraživanja. Da li se pronalaziš u ovim opisima?

Ako si najstarija…

Iako bi se često reklo da su najmlađa deca ta koja su najslobodnija i kojima se sve dopušta, u većini slučajeva je to obrnuto. Prvo dete: roditeljima baš i nije jasno šta ih je snašlo i, eto, desi se da ga razmaze i da mu dopuštaju baš sve. Zato najstarija deca mogu da budu pomalo neodgovorna, ali i jako otvorena za nove avanture, rizike i, generalno, pravi su buntovnici. Naravno, ovo se ponekad dešava i u slučaju najmlađe dece, sve zavisi od toga kako se roditelji postave prema njima. Najstarija deca umeju da se postave kao pravi lideri, ali ne zaboravi da i najmlađa mogu da imaju tu tendenciju – ako imaš mlađu sestru seti se samo koliko puta te je “navela na greh”! Vodeće pozicije na poslu su takođe nekako predodređene starijoj deci, ali samo onoj koja imaju taj liderski momenat u sebi. Neka istraživanja su pokazala da starija deca imaju viši IQ i da su veliki perfekcionisti.

Najstarija Najmlađa U sredini Evo šta red tvog rođenja govori o tebi Najstarija? Najmlađa? U sredini? Evo šta red tvog rođenja govori o tebi!

Editors choice