Baš one su bile najangažovanije protekle godine. Bile su na svim premijerama, odradile su toliko reklama, intervjua, kao i poslova u svojoj struci. Sigurno imate svog favorita, to je ona glumica čije filmove i serije pratite, kao i to gde se ona pojavljuje.

Mila Kunis (Mila Kunis)

Devojka koja se proslavila ulogom u filmu “Prijatelji s povlasticama” (Friends With Benefits), u kome glumi sa Džastinom Timberlejkom (Justin Timberlake), postala je pravi trendseter. Sviđa nam se njen stil, jer uvek izgleda uredno i sveže šta god da obuče.

162 Najstilizovanije glumice 2011.

Savršen ten i zelene oči, svaka devojka želi biti Mila Kunis

Blejk Lajvli (Blake Lively)

Glavna uloga u “Tračari” (Gossip Girl) priprada njoj i ona tu ulogu prenosi u stvaran život kao stylish devojka, koja je postala muza poznatog Karla Lagerfelda (Karl Lagerfeld) i dobra prijateljica dizajnera najsavršenijih cipela – Kristijana Lubutena (Christian Louboutin). Kosa joj je nemarno puštena, blago je našminkana, a uvek izgleda dobro.

248 Najstilizovanije glumice 2011.

Rođena da bude zvezda

Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley)

Iz modne kuće Victoria’s Secret pravo u film “Transformersi” (Transformers). Rouzi je sigurno najzapaženija i najangažovanija devojka u 2011. godini. Usne su joj najveći adut na licu, kao i njene plave oči. Izgleda kao da je izašla iz 19. veka sa neobičnom lepotom i elegantnim stilom.

349 Najstilizovanije glumice 2011.

Rouzi je model, manekenka i glumica

Ema Stoun (Emma Stone)

Neočekivano menja stilove, a nikada nije dosadna i obična. Sa pegicama na licu stičemo utisak slatke devojke kao u filmu “Luda, glupa, ljubav” (Crazy, Stupid, Love), dok ozbiljnijim haljinama odaje utisak jake devojke koja zna šta želi. Ipak, ona je ta koja je uspela da ukroti Rajana Golsinga (Ryana Gosling) bar na sat vremena filma.

445 Najstilizovanije glumice 2011.

Ako joj je narav kao u filmu "Devojka na lošem glasu" (Easy A), ne treba se šaliti sa njom

Amber Herd (Amber Heard)

Nije nova na crvenom tepihu, ali nas i dalje oduševljava kako uspeva da ukombinuje stil obične devojke i glamurozne dive. Amber je onaj tip devojke koju pokušavamo da kopiramo, jer uvek izgleda fantastično stilizovano.

539 Najstilizovanije glumice 2011.

Elegantna i nežna


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments