Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Samoizolacija ne mora nužno da bude nezanimljiva i frustrirajuća. Ako ste već pročitale sve knjige, sredile celu kuću, sprovele nekoliko kućnih “spa” tretmana ili razmišljate koji još film možete da pogledate – ovi zabavni filmovi koje predlažemo u nastavku će vam pomoći da utrošite nekoliko sati i popravite svoje raspoloženje.

Ako društveno distanciranje počne da utiče na vas

S obzirom na to da je važno da ostanemo kod kuće, tu je zasigurno ogroman nedostatak za sve nas – viđanje sa prijateljima. Virtuelni razgovori nisu dovoljni, sve više nam nedostaje da provodimo vreme sa njima. Sledi lista filmova koji prate radnje najboljih drugarica, kao i druženja i scene koje će vas sigurno nasmejati i pomoći vam da izdržite odvojenost od vaših prijatelja.

Girls Trip (2017)

Ova avanturistička drama i komedija prati četiri dugogodišnje prijateljice koje odlučuju da otputuju u Nju Orleans, a njihovo sestrinstvo kroz ovu avanturu ponovo oživljava. Kroz razne momente u filmu one otkrivaju svoju davno zaboravljenu buntovnu stranu. Scene sa puno smeha, pijanstva, svađa, romantike, oživeće zabavne trenutke i događaje koje ste nekada i vi sigurno proživele sa svojim drugaricama.

Bridesmaids (2011)

Ova komedija prikazuje rivalstvo i takmičenje između kume i deveruša oko toga koja je najbolja prijateljica mlade. Urnebesni momenti dokazivanja prijateljica, sigurno će vas nasmejati. 

The Other Woman (2014)

Ova romantična komedija pokazuje šta se dešava kada Karli sazna da je njen momak oženjen. Nakon što upoznaje ženu koju je on izdao i varao i otkriva još jednu ljubavnu aferu, tri žene (Kameron Diaz, Lesli Man, Kejt Upton) pripremaju pakleni plan kako da se osvete nevernom muškarcu.

Book Club (2018)

Dramatična komedija prati četiri dugogodišnje prijateljice čiji životi se potpuno menjaju nakon čitanja “50 nijansi sive” tokom mesečnog okupljanja njihovog književnog kluba.

Editors choice