Poznato je koliko su aksesoari važni. Oni upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju i pružaju mogućnost da iste stvari nosite mnogo puta, a da uvek drugačije izgledate.

Kada je nakit u pitanju, nije poenta u tome da imate mnogo nakita koji ničemu ne služi. Izaberite neophodne, efektne komade i onda njima upotpunjujte svoje modne kombinacije.

Male minđuše

Swarovski1081942 Angelic Pierced Stud EarringsModel Nakit koji morate imati

Popularne “tačkice” veoma su pogodne za svaki dan. Zlatne, srebrne ili kristali, ove minđuše nisu toliko primetne i veoma su neobavezujuće. Možete ih nositi svaki dan, neće vam smetati ni dok spavate, a ići će vam i uz svu garderobu.

Velike ogrlice

LEFASHIONBLOGJEWELRYSTATEMENTNECKLACESSHOUROUKNEONBRIGHTSTONESGEMSSWAROVSKICRYSTALSDIAMONDSBIBDECANCYMATCHESFASHIONLONDON Nakit koji morate imati

 

To su upečatljive ogrlice, sa mnogo kamenja ili lanaca ili perli, zavisi šta volite. One od najjednostavnije pamučne majice naprave kombinaciju za večernji izlazak. Otvaraju obične crne haljine, ulepšavaju klasične bele košulje.

Viseće minđuše

embedded statement necklace Nakit koji morate imati

Kada podignete kosu u punđu, ovakve minđuše su neophodne. One vaš izgled čine glamuroznim.

Kratka ogrlica

5848338597c77cf306df30e6cae6bc04 Nakit koji morate imati

Možete nositi samo lančić ili dodati i neki privezak. Ona bi trebalo da bude od plemenitog metala, jer ne želite tragove na koži.

Duga ogrlica

long necklaces 7 Nakit koji morate imati

Možete istaći njenu dužinu ili duplirati je pa nositi kraće. Ovakva ogrlica nikada ne izlazi iz mode. To su uglavnom biseri ili sitne perle i njih verovatno svaka žena i ima kod kuće.

Sat

6706441859 8857fcbb3c Nakit koji morate imati

Sat koji izgleda kao muški, sjajna je opcija za kancelariju. Daje dozu strogosti i ozbiljnosti.

Veliki prsten

tumblr ler1n8abya1qeqh1io1 500 large Nakit koji morate imati

Neka to bude upečatljivi kamen u boji. Dobar prsten zna da podigne vaš izgled na skroz drugi nivo.

Narukvica

beadbracelet13 Nakit koji morate imati

Od sezone do sezone, menjaju se trendovi. Ali klasična narukvica ne izlazi iz mode. Bila od čvršćeg metala ili kao lančić, sa kamenčićima ili od plastike, dobro ukombinovana narukvica upotpuniće vaš izgled kao nijedan drugi komad nakita.


Lenka Gatić

Comments