WM LUXE Logo Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
Previous
Next

NEŠTO SASVIM LIČNO:
Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita

Nešto sasvim lično. Nešto sasvim vaše. Nešto od srca, što nosite sa sobom. Nešto što delite. Nešto što zauvek pamtite.

Nakit je uvek više od poklona. Postaje deo vašeg identiteta, vaših uspomena i nasleđa. Ništa drugo nije tako intimno kao nakit, koji je satkan od trenutaka kada su emocije najčistije. To su momenti koji će vas oblikovati i čiji simboli zauvek ostaju sa vama.

Nakit je vaš saputnik, ali i vaš izraz – način da stvorite neraskidivu vezu sa sobom i drugima. Baš zato, važno je što je napravljen sa mnogo pažnje, tako da predstavlja odraz vaših emocija. Samo pažljivo odabran nakit može postati deo vaših najvećih ljubavnih priča, prepunih nežnosti, večnih i nesalomivih.

Baš zbog toga, u zlatari Personal, izrada nakita nije samo zanat, već postaje umetnost. Za stvaranje simbola vaših najlepših uspomena, potreban je sasvim ličan, intiman odnos, koji Personal već godinama neguje za vas.

U luksuznom enterijeru zlatare Personal, skrivene želje postaju stvarnost, a vaše ideje i ljubav oživljavaju u vidu ručno pravljenih komada delikatnog nakita, koji čekaju posebnu osobu na kojoj će zasijati.

Zakoračite sa nama u svet gde je glamur suptilan, poput šapata, gde darivanje postaje čin najdublje privrženosti, a životi se zauvek menjaju i oplemenjuju na najlepši način – u svet zlatare Personal.

Group 102 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
Group 98 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
389A4456 1 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
389A4137 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita

Nešto sasvim… večno

U blistavosti i vrednosti, ništa se ne može meriti sa dijamantima – a njihova večnost je najistaknutija u kombinaciji sa belim zlatom. 

Skulpturalni prsten sa dijamantima stvoren je za krunisanje vaše ljubavi, zbog svoje jedinstvene forme koja nas podseća na večnost galaksija – i večnost zaljubljivanja. Raskošan dizajn i dragoceni materijali oličavaju neprolaznost najdubljih emocija.

Prsten sa baget dijamantima kreiran je za venčanje ili veridbu – životne trenutke kojih ćemo se zauvek sećati. Tri linije dijamanata u belom zlatu čine prsten elegantnim i prepunim značenja.

Dijamantske minđuše kružnog oblika istovremeno su suptilne i ekstravagantne. Kamenje je ugrađeno posebnom tehnikom invisible setting kod koje više manjih dijamanata daju iluziju jednog većeg, zbog čega su ove minđuše tako efektne.

Dijamantske alke donose neprolaznu blistavost koja će vam svakog dana doneti dašak čistog glamura. Izuzetna lepota ovih minđuša nikada ne gubi vrednost – bilo da dopunjuju vašu večernju toaletu ili elegantnu poslovnu kombinaciju.

Dijamantska ogrlica geometrijskog oblika sačinjena je iz tri segmenta ispunjenih dijamantima – njena forma je čista i promišljena, tako da lepota dijamanta dođe do izražaja svaki put kada je nosite.

Dijamantska ogrlica od belog zlata sastoji se od priveska obasutog dijamantima na minimalističkoj ogrlici. Svedena, a moćna, nosi se blizu srca, kao najlepši izraz ljubavi.

Personal narukvica napravljena je od belog zlata i ukrašena je dijamantima. Izdvaja se upečatljivim asimetričnim oblikom, zbog kojeg će postati ključni komad nakita za zaokruživanje svake vaše odevne kombinacije.

389A4336 1 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
389A4133 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita

Nešto sasvim… nežno

Dijamanti mogu da budu i veoma nežni, posebno kad su upotrebljeni u klasičnim oblicima i formama, koje su poput esencije večnog stila. 

Dijamantske minđuše se lako nose, a predstavljaju odraz stila i gracioznosti, koja donosi duh prohujalih vremena, sjedinjenih sa sadašnjim i budućim trenucima.

Dijamantska ogrlica je oličenje odabira izvrsnih materijala i promišljenog dizajna. Uz minđuše čini savršenu celinu, koja će prevazilaziti generacije i uvek sticati novo značenje.

Prsten od belog zlata sa buketom dijamanata simboliše skladnost koju niko ne može da naruši. Kao svedočanstvo elegancije i ženske snage, predstavlja večnu harmoniju, koja prati najveće ljubavne priče.

389A4162 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
389A4272 1 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
Group 102 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
Group 98 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita

Nešto sasvim… upečatljivo

Dijamanti i roze zlato u kombinaciji sa raznobojnim safirima donose jedinstveno prelamanje svetlosti koji svaki komad nakita čine upečatljivim i stvorenim za one koji vole luksuz bez premca, kao i prvi utisak koji se zauvek pamti.

Prsten od safira u boji magnetski privlači poglede, a dopunjen je dijamantima, tako da oličava raskoš i lepotu svake životne avanture.

Ogrlica od belog zlata, safira i dijamanta u minimalističkom geometrijskom obliku spaja tri plemenita materijala. Zbog vedrih boja dragog kamenja i blistavosti dijamanata, biće kruna svake prilike.

389A4482 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
389A4035 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita

Ogrlica sa raznobojnim safirima je u obliku kruga, koji je simbol snage i zaštite. Lančić od roze zlata kombinovan je sa priveskom od dijamanta i safira, tako da zajedno čine skladnu celinu, koja će biti upečatljiv deo svakog vašeg autfita.

Safirne minđuše donose lepezu zadivljujućih boja, istaknutu sjajem prozirnih dijamanata. Bude radost i čine da se osećate glamurozno i voljeno svakog dana.

Minđuše sa safirima u obliku petlje unose simbol večnosti u ritam vašeg života. Uvek će biti zapažene, bez obzira na to da li su deo vaših posebnih trenutaka ili malih svakodnevnih uživanja.

Narukvica od roze zlata i brilijanata je luksuzni detalj nesvakidašnjeg dizajna, čiji se centralni deo izdvaja kao posebno upečatljiv. Pažljiva niska zlatnih kuglica od 18k roze zlata je dodatno oplemenjena brilijantima – i baš zbog toga ostavlja utisak besprekornog stila.

389A4503 1 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
389A4553 Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita
Personal Logo Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita

Sve komade nakita pronađite u zlatari Personal u hotelu Hyatt Regency, kao i na sajtu. Za više informacija o nakitu, zapratite zlataru Personal na Instagram, Facebook, Pinterest i YouTube stranicama.

WM LUXE Logo Nešto sasvim lično: Neodoljivi šapat glamura u luksuznoj kolekciji Personal nakita