Bilo da nakit nosite samo u posebnim prilikama ili da ste kolekcionar cvega ukrasnog i sjajnog što možete da pronađete, postoji nekoliko osnovnih komada nakita koje svaka žena mora posedovati u svojoj kutijici za nakit.

Omega ogrlica

omega ogrlica Nakit za sva vremena

Glatka i jednostavna, omega ogrlica uvek deluje luksuzno. Bilo da preferirate srebro ili zlato, ova ogrlica se uvek sjajno uklapa sa svakim komadom odeće iz vašeg ormara i sa svakom prilikom u kojoj je nosite. Za posebno elegantan efekat, obucite je preko majice sa kragnom ili košulje, u kombinaciji sa skini farmericama i plitkim čizmama.

Koktel prsten sa ogromnim kamenom

prsten sa velikim kamenom Nakit za sva vremena

Iako je bilo moderno pre nekoliko godina, ovakvo prstenje je klasično, i vrlo primenljivo ako želite da dodate posebnu notu vašem izgledu. Prsten sa velikim kamenom ostavlja pomalo boemski i umetnički dojam, može se uklopiti uz različite stilove, a primenjiviji je u nekim svečanijim prilikama i u noćnim izlascima. Najbolji efekat ćete postići ako ga stavite na kažiprst. Izaberite kamen koji vas najviše inspiriše.

Biseri

biseri Nakit za sva vremena

Ovaj simbol ženstvenosti nosile su još naše bake, a postoji stari običaj: što si stariji, to veće bisere treba da nosiš. Ovaj svevremenski komad nakita ostavlja malo tradicionalan stilski efekat, ali uz pravu kombinaciju, može izgledati veoma moderno. Možete ih naći u svim bojama i veličinama, samo treba da nađete one koji se najbolje uklapaju uz vaš izbor odeće.

Jasna Stanić

 

Comments