Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Nakon što je Rihanna potpisala ugovor sa LVMH i pridružila se ekipi kao što su Louis Vuitton, Givenchy Dior, sada je došao red i na slavnu britansku dizajnerku Stellu McCartney da se pridruži ovoj ekipi modnih brendova.

Ova poznata dizajnerka je potpisala ugovor za najvećom luksuznom kućom LVMH kako bi “razvila svoj brend još više u vidu poslovanja, kao i bolje organizovane poslovne strategije”.

Vesti su objavljene ovog ponedeljka, samo godinu dana nakon što je McCartneyeva završila sedamnaest godina dugu saradnju sa rivalima LVMH – kompanijom Kering, i kupila nazad 50% svog brenda koje nije posedovala. Detaljniji planovi će biti objavljeni ovog septembra, ali je već poznato da će Stella ostati većinski vlasnik svoje kompanije i zadržati svoju poziciju kreativnog direktora.

Ona trenutno ima kontrolu nad ženskom, muškom i dečijom odećom. Kako kaže ova slavna dizajnerka, njoj su  nekoliko poznatih kuća nudili saradnju, koji su bili raspoloženi da investiraju otkad je postala vlasnik svog brenda, ali niko se nije uklapao u njene planove, osim Bernard Arnaulta i njegovog sina Antoina.

Strast i posvećenost koji su oni pokazali prema Stella McCartney brendu pored njihovog verovanja u naše ambicije i vrednosti koje cenimo, pravi su izbor kao globalno uspešna kompanija koja vodi računa o luksuznoj modi, što je zaista impresivno” rečeno je u PR saopštenju za medije.

Editors choice