Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/2

Nakon što je Rihanna potpisala ugovor sa LVMH i pridružila se ekipi kao što su Louis Vuitton, Givenchy Dior, sada je došao red i na slavnu britansku dizajnerku Stellu McCartney da se pridruži ovoj ekipi modnih brendova.

Ova poznata dizajnerka je potpisala ugovor za najvećom luksuznom kućom LVMH kako bi “razvila svoj brend još više u vidu poslovanja, kao i bolje organizovane poslovne strategije”.

Vesti su objavljene ovog ponedeljka, samo godinu dana nakon što je McCartneyeva završila sedamnaest godina dugu saradnju sa rivalima LVMH – kompanijom Kering, i kupila nazad 50% svog brenda koje nije posedovala. Detaljniji planovi će biti objavljeni ovog septembra, ali je već poznato da će Stella ostati većinski vlasnik svoje kompanije i zadržati svoju poziciju kreativnog direktora.

Ona trenutno ima kontrolu nad ženskom, muškom i dečijom odećom. Kako kaže ova slavna dizajnerka, njoj su  nekoliko poznatih kuća nudili saradnju, koji su bili raspoloženi da investiraju otkad je postala vlasnik svog brenda, ali niko se nije uklapao u njene planove, osim Bernard Arnaulta i njegovog sina Antoina.

Strast i posvećenost koji su oni pokazali prema Stella McCartney brendu pored njihovog verovanja u naše ambicije i vrednosti koje cenimo, pravi su izbor kao globalno uspešna kompanija koja vodi računa o luksuznoj modi, što je zaista impresivno” rečeno je u PR saopštenju za medije.

Editors choice