Ponovo se vraćamo u kuhinju. Prošli put smo vam predstavili recept za ovsenu kašu Kourtney Kardashian, a ovom prilikom vam predstavljamo recept za čokoladne keksiće njene mlađe sestre Kylie Jenner. Očigledno je da porodica Kardashian uživa u kuvanju, jer neretko cela familija snima svoje kulinarske poduhvate. Ovaj put, skoro da možemo da osetimo miris slatkog testa koje se peče u rerni, a Kylie Jenner voli da joj čokoladni keksići budu “savršeno gnjecavi”. U nastavku pročitajte njen korak-po-korak recept, koji predstavlja idealno popodnevno posluženje uz kafu ili čaj. 

Kad pomislite na Kylie Jenner, verovatno je da ćete pomisliti na šminku. Ako ne na to, onda ćete se setiti njene slavne porodice. Kuvanje je možda poslednja stavka sa kojom ćete povezati ovu uspešnu preduzetkinju. Međutim, više puta je dokazala da zaista gaji veliku ljubav prema kulinarstvu. Godinama je imala svoju popularnu emisiju Cooking with Kylie, kao deo svog zvaničnog sajta. Kylie je za svoju porodicu pravila i večeru za Dan zahvalnosti. Iako je njena starija sestra Kourtney pokušala da preuzme zasluge, Kylie je otkrila da je pripremila ćurku, šunku i kandirani batat. Budući da je to bio prvi Dan zahvalnosti njene ćerke Stormi, Kylie se potrudila da ceo praznik bude dodatno poseban.

Naravno, kuvanje je proces za koji je potrebno vreme, budući da se i recepti neprestano menjaju i dopunjuju. Ovaj put smo se odlučili za Kylien recept koji je tradicionalniji i ne zahteva specijalne dodatke koji se teže nabavljaju. Njena porcija čokoladnih keksića uključuje 12 keksića, dok ukupno vreme pripreme traje sat i dvadeset minuta. Evo kako da ih napravite…

Comments