Kad pomislite na leto, koje su prve boje koje vam padnu na pamet? Letnje vibracije stvaraju svetle i kremaste nijanse koje su visoko na toj listi – zato vam predlažemo da probate narandžasti manikir.

Narandžasta je savršena nijansa koja nadograđuje svaku letnju garderobu ili šminku, posebno kad se nalazi na noktima, za koje postoji mnogo kreativnih opcija koje uključuju različite nijanse. U nastavku teksta ćete pronaći primere ombre manikira, inspirisanog zalaskom sunca, pa sve do kremastog manikira.

Apstraktni narandžasti žele manikir

Apstraktni narandžasti žele manikir izgleda kao sočna papaja, martini koktel koji odiše fanki fibracijama sedamdesetih godina. Izgleda haotično na prvu loptu, ali zapravo popravlja raspoloženje na svaki pogled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria (@gotg0ld)

Havajski vajb

Prizovite more i fascinantnu energiju Havaja uz ovakav narandžasti manikir – kombinaciju koju ne možete da ne volite. Od svetlucavog manikira do Y2K cveća, manifestujte put na Havaje uz nokte koji će uneti optimalnu dozu pozitivnih vibracija u vašu svakodnevicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ (@pop_polished)

Ombre manikir u boji breskve

Ovi sočni ombre nokti u boji breskve su savršeni za leto jer ne zahtevaju previše korekcija, a pritom, nisu ni previše naglašeni. Krem boja je odlična kao polazna tačka kojoj ćete dodati narandžastu nijansu. Ceo proces možete završiti sunđerom za nokte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)

Narandžasto cveće

Nikada ne možete pogrešiti sa printom na noktima. Ovo nežno cveće kremaste boje je idealan način da prigrlite narandžastu boju, a da ne preterate sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Roze i narandžasti talasi

Ukoliko niste spremni da se oprostite od Barbie ružičaste nijanse, možete je kombinovati sa narandžastom bojom. Vrhove noktiju obojite nasumično, jedna pa druga boja, a zatim dodajte talase u suprotnoj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ (@pop_polished)

Neonski shade

Neonske nijanse su uvek popularne tokom leta, jer će svaki autfit podići na viši nivo. Na primer, ovaj električan manikir sa narandžastim akcentima nesumnjivo privlači pažnju. Potrebne su vam tri nijanse – narandžasta, žuta i zelena. I ovde možete koristiti sunđer da preslikate boje na nokat nalik na ombre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Pročitajte i: Mermaid manikir – kanališite svoju unutrašnju sirenu izborom boje za nokte

Dve nijanse narandžaste

Kad ne možete da izaberete samo jednu narandžastu nijansu za svoje nokte, izaberite dve ili više. Predstavljamo vam jednu opciju uz koju ćete se zasigurno istaći. Nanesite sloj svetlonarandžaste, koji ćete potom uokviriti tamnijom nijansom.

Mango manikir

Kada ste u nedoumici, odabir narandžaste nijanse sa blagim sjajem je odličan izbor za sunčano vreme.

Apstraktni ružičasti i narandžasti nokti

Možete da probate i živopisni narandžasti manikir sa apstraktnim tačkama. Savršen je ukoliko želite sami da nalakirate nokte jer ne moraju da budu jednaki na svakom prstu.

Ružičasti i narandžasti 3D manikir

Ovaj manikir je veoma zabavan zahvaljujući kombinaciji boja. U pitanju su dve popularne nijanse kojima je dodat 3D dizajn napravljen od gel laka. Dugi pravougaoni nokti su dramatični, te će u kombinaciji sa ovim manikirom biti pun pogodak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myprettyset (@myprettyset)

Narandžasti manikir i art deco

Jarki narandžasti lak za nokte je sam po sebi i više nego dovoljan. Međutim, možete ga začiniti drugačijim dizajnom, a što to ne bi bio art deco?

Zalazak sunca

Imitirajte nijanse zalaska sunca žutog šljokičastog laka koje ćete namazati u podnožje noktiju. Pomešajte ga sa koralnom narandžastom bojom na vrhovima noktiju kako bi se dve boje stopile.

Pročitajte još i: Čokoladni manikir nas je potpuno osvojio, od svetlih do tamnih nijansi

Naslovna fotografija: instagram.com/pop_polished

Marija Gavrilović

Comments