Jedino ako ste živeli pod kamenom niste gledali seriju Stranger Things. U suprotnom, ili ste je već pogledali ili ste u procesu gledanja. Naravno, mnogi fanovi su nestrpljivo čekali novu sezonu, ali neko možda od vas nije pogledao, zbog čega ćemo se suzdržati da vam otkrijemo neki spoiler.

Ono o čemu ćemo vam pričati, međutim, je ono što ste već, sigurno, videli. A to je naš omiljeni par iz serije! Da, da, znamo da postoje dva tima, baš kao u periodu sage Twilight. Neko navija za tim Jonathan, a neko za tim Steve. Osvežićemo vam pamćenje. Nancy je bila sa Stevom, a onda ga je ostavila zbog Jonathana. Možda niste fan Natalie Dyer i Charliea Heatona kada su u ulozi – ali sigurno ih volite u realnosti!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели natalia dyer (@nattyiceofficial)

Ne znam da li ste znali, ali u realnom životu, Natalia i Charlie su u romantičnoj vezi još od prve sezone serije. Upoznali su se na setu u toku snimanja i potom postali naš omiljeni fashion par! Njih dvoje se savršeno upotpunjuju, pogotovo kada je modni stil u pitanju. Na ulicama Njujorka ih možete videti kako se drže za ruke u savršenim vintage autfitima, dok su na crvenom tepihu skockani cakum-pakum.

Pročitajte i ovo: Iconic stil Olsen bliznakinja – izdvajamo 7 upečatljivih kombinacija

Ne volimo mnogo parove koji na nos natrljavaju javnosti činjenicu da su zajedno. Kao što je to, na primer, bio slučaj sa Shawnom Mendesom i Camilom Cabello. U jednom momentu smo svi hteli da viknemo – dosta, znamo da ste zajedno! Prosto, svuda su se pojavljivali zajedno, čak su im i Instagram feedovi bili prepuni zajedničkih fotografija.

Natalia i Charlie su, međutim, potpuno drugačiji. Njih paparaci mogu da uhvate samo kako šetaju ili izlaze sa aerodroma, zbog čega i dobijamo fotografije njihovih sjajnih autfita! Upravo u takvim momentima je nastala jedna od naših omiljenih fotografija njih dvoje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Ova fotka je nastala nakon što su bili zajedno u baru. I priznaćete – izgledaju kao retro princ i princeza. Oboje su kombinovali crne komade sa dobro nalakiranim kožnim cipelama. Natalia na sebi ima kariranu crvenu suknju i savršeno skrojen kaput.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Kada su na crvenom tepihu, oboje su besprekorno obučeni. Njihovi autfiti ne odaju da su zajedno, nisu koloristički koordinisani. Da se nisu kao držali za ruke – ne bismo ni znali da su par. Međutim, njih dvoje kada stanu jedno pored drugog izgledaju super! Njihovi autfiti se savršeno uklapaju, iako su se odlučili za potpuno drugačiju estetiku.

Pročitajte i ovo: Vreme je za Barbie summer trend – evo kako poznate ličnosti nose hot pink odevne komade

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Oni su par koji, definitivno, može da deli garderobu. Natalia i njen stil se u pojedinim momentima može opisati kao edgy, a u drugim veoma classy. Zato njeni lookovi mogu da se ukombinuju i sa malo muževnijim komadima, ali tu je njen momak Charlie da uskoči i ponudi svoj sako – kad god je to potrebno!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Čak i kada su sami i provode chill večeri zajedno – izgledaju kao da su u matching autfitu. Preslatki su i kada to ne žele da budu. Sigurni smo da im matching autfiti nisu ni na kraj pameti, ali nekako se uvek desi da su im lookovi slični. Upravo zbog toga su nam još simpatičniji!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Naslovna fotografija: instagram.com/charlie.r.heaton

Milica Antić

Comments