Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/3

Nedelja mode u Parizu se već završila, te je kroz nekoliko dana trajanja zaista pokazala mnogo toga. Izgleda da jesen ove godine ima čemu da se raduje, jer su se pojavili brojni trendovi, neki i povratili, te svi zajedno čine zaista odličan spoj kada se vide u jednom autfitu. Brendovi i dizajneri su pokazali mnogo toga što je sasvim novo iz njihove ponude, brojne revije su nas prilično zaintrigirale, street style kombinacije pokazale da se uvek može bolje, dok su aksesoari još više i bolje ispratili sve te “priče”. Danas ti predstavljamo samo tri od mnogih kolekcija koje su ostavile dubok trag i pečat, smo morali da ih izdvojimo posebno.

Valentino

Kako da se Valentino ne voli, kako? Iz godine u godinu oni prevazilaze sami sebe, postaju sve bolji i bolji i uvek uspevaju da budu inovativni. Ove godine kada je kolekcija za jesen 2017. u pitanju predstavili su brojne večernje haljina, dosta nežnog i romantičnog stila, koji je umeo često i da im bude inspiracija, a deo koji zaista privlači pažnju i zapanjuje jeste pink koža koja se koristi kako za kapute, tako i za čizme. Dosta pastelnih tonova takođe ima u kolekciji, različitih dezena na jednom komadu, što zaista ovu kolekciju čini jako zanimljivom i posebnom. Sve u svemu, spremljena je kolekcija koja jeste deo visoke mode, ali bez problema može da se nosi svuda i u bilo kom trenutku.

valentino 1 Nastavak Nedelje mode u Parizu: Ovo su dizajnerske kuće koje su oduševile novim kolekcijama valentino 2 Nastavak Nedelje mode u Parizu: Ovo su dizajnerske kuće koje su oduševile novim kolekcijama valentino 3 Nastavak Nedelje mode u Parizu: Ovo su dizajnerske kuće koje su oduševile novim kolekcijama valentino 4 Nastavak Nedelje mode u Parizu: Ovo su dizajnerske kuće koje su oduševile novim kolekcijama

Editors choice