Da se razumemo odmah: svako od nas u sebi nosi određenu dozu ljubomore koja je sasvim normalna, čak i poželjna. Ali postoji i ona “druga” ljubomora koju mi žene, uglavnom, čuvamo za tzv. Kraljicu njegovih bivših. Za onu koja je u svakom pogledu najnepodnošljivija. Ona koja očekuje da joj se baš on uvek nađe pri ruci kad joj zatreba, kao drug, naravno, jer eto, bili su dugo zajedno, a to joj daje za pravo da i dalje polaže puna prava na njega. I baš to što su bili dugo zajedno joj dozvoljava da joj se ponekad omakne ono: “Je l’ misliš da ima još nečega među nama?”, bez obzira na to što je vaš dragi već dugo u ozbiljnoj vezi sa vama!

tumblr lniwls1KUg1qzltrko1 500 Ne mogu da je podnesem...

Koliko god da je teško ne obraćati pažnju na takve provokacije, ipak se snagom volje može izaći na kraj i sa tim problemom zvanim bivša! Imajte uvek u vidu da je svaka veza jedinstvena i da, ako je vaš dragi sa vama, a ne sa svojom bivšom, mora da postoji razlog za to. Normalno je da je on imao život pre vas, i da je u njemu bilo drugih devojaka, ali činjenica je da smo sada mi te koje pored kojih oni spavaju i to je jedino o čemu treba da brinemo.

Ako vam pak ni ta pomisao ne može pomoći, sklopite pakt sa svojim dragim. Sigurno postoji bar jedan od vaših bivših koga on ne može da svari. Zovite njihovim imenima komšijine dosadne pse, ili ih napišite na kesi za đubre! Ako imate bokserski džak kod kuće, ne bi bilo loše da zalepite neku njenu sliku kao dodatni podstrek. Možda joj se kasnije i zahvalite kada vaš dragi bude primetio čvrstu guzu bez celulita! Počnite dan time što ćete reći sebi da ne postoji niko kao vi. Dodatna satisfakcija je pogled na njega u vašem krevetu! Uz fair play ćete se i zabaviti i bolje upoznati jedno drugo, i jednostavno ćete shvatiti da ste ljubomorna dečica, ali da se volite i da je to jedino što je važno. Nije li normalna doza ljubomore ona iskra koja potpomaže da se plamen ne ugasi? Neka vam vaša “noćna mora” pomogne da samo još više učvrstite svoju vezu.

Comments