Da li postoji neko ko nije fan MARVEL filmova? Sve devojke su u najgorem slučaju pored svojih momaka postale fanovi ove franšize, mada svi volimo superheroje, uglavnom jer na neki način svi želimo da budemo spašeni.

Posle agonije i tone suza koje smo svi isplakali u bioskopima kada smo gledali Avengers: End Game, pitanje koje je evidentno ostalo u vazduhu jeste – šta je sledeće!?

Napokon, na comic con u San Diegu koji se održava svake godine, uvek imamo priliku da saznamo šta nam novo sledi, a Marvel se potrudio da nam dostavi listu šta ćemo to sve imati priliku da gledamo iz njihove produkcijske kuće u saradnji sa Disneyem, naravno, i ne možemo da dočekamo!

Šta nam to sve sledi u naredne dve godine, pogledaj u nastavku.

ETERNALS

Eternals je sledeći veliki projekat Marvela, kao što je nekada bio Avengers. Među glavnim ulogama je potvrđeno da će se naći Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh i Don Lee. Film će režirati Chloé Zhao, a premijera je zakazana za 6. novembar 2020. godine.

THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER

Marvel, nakon uspeha svojih serija na Netflixu koje je sve povukao sa ovog streaming servisa, svoj program prebacuje na Disney+ streaming servis koji startuje 12. novembra ove godine. Serija će biti dostupna na jesen 2020, a videćemo već dobro poznata lica kao što su Anthony Mackie, Sebastian Stan Daniel Brühl. 

SHANG-CHI AND THE LEGEND OF TEN RINGS

Još jedan novitet u bioskopima će biti film SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS gde će glavne uloge pripasti Simu Liu, Awkwafini Tonyju Leungu, dok će film režisirati Destin Daniel Cretton. Film ima već zakazanu premijeru za 12. februar 2021.

WANDAVISION

Još jedna nova serija koja će se naći na Disney+ je WANDAVISION u kojoj će se naći već dobro poznata ekipa, Elizabeth Olsen, Paul Bettany Teyonah Parris, a očekuje se da će serija biti dostupna za streamovanje na proleće 2021.

LOKI

Originalna serija pod nazivom LOKI je već bila najavljena, sada je samo zvanično i potvrđeno da će se takođe naći na Disney+ streaming servisu na proleće 2021. godine. Tom Hiddleston će se naći u verovatno ulozi svog života, ovog omiljenog Marvel zlikovca.

Comments