Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Još jedna Nedelja mode u Njujorku je stigla sa velikim praskom. Modeli su njujorškom pistom prošetali u puno interesantnih kreacija, a upečatljiva je bila casual nošnja, još jedan grandiozni povratak hipi perioda, pletenina i rafija, boho stil, duge balske haljine i različite vrsta odela.

Area

Beckett Fogg i Piotrek Panszczyk su od uređenog koncepta svemirskog glamura napravili brend koji je jedan od najiščekivanijih na Nedelji mode. Njihovo istraživanje istorije, materijala, novih tehnologija i kulturnog uticaja učinilo je da ovaj brend postane potpuno jedinstven, inovativan i neuporediv ni sa jednim drugim na tržištu modne industrije. Dizajneri su ove sezone bili inspirisani kulturom Afričkog centra. Brend je sklopio saradnju sa ovim centrom, kako bi ukazao na afričku kulturu i njihov umetnički zanat u SAD-u. Tkanje afričkim tehnikama činilo je veliki deo revija, ali naravno Area nije nikada samo jedna stvar.

Par je imenovao segmente, odnosno otkrio reference svakog dela svoje revije – japanske tropske razglednice koje su našli u Francuskoj, pletenje i drapiranje Madame Grès i mnoge druge.

View this post on Instagram

AREA FALL WINTER 20 – Look 40 #areanyc

A post shared by AREA (@area) on

View this post on Instagram

AREA FALL WINTER 20 – Look 2 #areanyc

A post shared by AREA (@area) on

Brandon Maxwell

Maxwell je na pisti prikazao svoju viziju kežual odeće za mušarce i žene. Odela od pliša, kožne pantalone i jakne, teddy kaputi i džemper haljine, samo su neki od komada koji su ostavili bitan trag na modnoj pisti. Suptilni detalji poput srebrnih rajferšlusa dodali su dekorativni element klasičnom krojenju i jednostavnim komadima svakodnevice.

View this post on Instagram

FALL WINTER 2020

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on

View this post on Instagram

FALL WINTER 2020

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on

Jason Wu

Jason Wu je u svojoj kolekciji bio fokusiran na haljine za svečane prilike. U ovoj kolekciji inspirisao ga je rad autrijskog umetnika Egona Schiele i egzotične orhideje. Kolekcija je sačinjena od živahnih nijansi plave, ljubičaste i zelene, crna je takođe dominirala, a modeli su vazdušasti, od laganih materijala.

Editors choice