Njujork? Modna prestonica broj jedan! Nedelja mode u Njujorku? Sve ono najbolje od mode na jednom mestu!

Ovoga puta smo za vas odabrali najsimpatičnije street style aksesoare koje smo imale prilike da odmerimo na njujorškim ulicama, tačnije, najoriginalnije tašnice, cipelice i sandalice zbog kojih definitivno jedva čekamo proleće i priliku da svoje autfite “začinimo” baš ovakvim detaljima. Verujte nam, oduševićete se!

Ima li neke među vama koja kao mala nije obožavala “The Powerpuff Girls”?! A koja od njih tri ste vi bile? Možda biste mogle da pronađete tašnicu koja izgleda baš kao vaša omiljena junakinja pomenutog crtaća i time svoj stajling učinite potpuno originalnim i nesvakidašnjim! Pa šta ako imate dvadeset i kusur?!

tasna 4 Nedelja mode u Njujorku: Street Style aksesoari koje ćemo obožavati

Za vas koje biste ipak želele da u sebi probudite svoju damsku stranu, za sledeće proleće pripremite svedene bež sandale jesnostavnog dizajna koje savršeno možete da kombinujete uz omiljene cvetne suknje i haljine. Sa jednostavnom trakom preko prstiju i još jednom trakom sa šnalom oko zgloba, ove jednostavne lepotice su ono što nam je tako potrebno!

sandale 9 Nedelja mode u Njujorku: Street Style aksesoari koje ćemo obožavati

A šta je “uspešan” autfit ako se ne “začini” interesantnom tašnicom? Možda ne volite “The Powerpuff Girls”, ali crnu klasiku sa nitnicama sigurno volite!

tasna 8 Nedelja mode u Njujorku: Street Style aksesoari koje ćemo obožavati
Comments