Kome još ne treba svakodnevno da “apdejtuje” kada je garderoba u pitanju?! Skoro da ne postoji devojka koja zna šta će da obuče u trenutku kada ustane iz kreveta i krene da se sprema za posao ili neki izlazak. Danas smo malo surfovali netom, tačnije Instagramom i pronašli blogerke koje imaju odlične zimske autfite koji će vam sigurno vredeti u narednom sklapanju svoje odevne kombinacije.

Iako je napolju često i minus ovih dana, farmerke koje su iscepane na kolenima i dalje su trend kojem se ne može odoleti, to se da zaključiti i po većini onih koji šetaju gradovima, ali i po brojnim fotografijama blogerki koje ih ne izsotavljaju iz svojih autfite. Zato jedne takve, tamnije, kombinujte uz jednostavan duks ili majicu, te ih ukombinujte sa elegantnijim čizmama i bundom, što će dati odličan spoj i stil koji će svi primetiti, a vi ćete savršeno izgledati u bilo kom delu dana ili večeri.

Pliš čizme iznad kolena ne propuštaju se ove sezone. Zato neku plišanu haljinu ukombinujte uz džemper i neki overszie kaput, te uz sve ponesite jedne ovakve čizme, te ćete i same sigurno izgledati poput svetskih blogerki koje se razmeću dobrim modnim ukusom.

Comments