nedeljni horoskop OVAN 3 Nedeljni horoskop: 07. avgust   13. avgust

LJUBAV: Na ljubavnom nebu harmonija i međusobno razumevanje u odnosima sa partnerom, mada uz malo manje entuzijazma i radosti. Vodite računa o svojim reakcijama u okviru porodice, da se odnosi ne bi zakomplikovali zbog vaše grubosti. Više empatije, manje dokazivanja sopstvene snage, savetuju zvezde. Slobodni Ovnovi će imati priliku da u ovom periodu steknu neke emotivne uvide i naprave promene u nekim bliskim odnosima. Udaljite se od onih koji vas ne razumeju i ne podržavaju, a ako vam se baš takva osoba sviđa i budi vam osećanja, ostanite mirni i posmatrajte sebe. 

POSAO: Naporan period na poslu, ispunjen preprekama – odložite poslovne pregovore vezane za partnerstva, čak i ako se radi o pouzdanim partnerima i prijateljima. Vaš život se može razvijati drugačije od onoga što ste planirali, pa zato ostanite otvoreni za kreativne promene.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni za sve što je pred vama, ali pokušajte da se ne iscrpljujete. Obezbedite sebi redovan san i odmor. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 07. avgust   13. avgust

LJUBAV: Dobar i aktivan period za Bikove u partnerskim odnosima – zbližavanje sa partnerom, nova energija koja produbljuje bliskost i povezuje vas kroz akciju i zabavu. Slobodnim Bikovima zvezde nisu tako naklonjene – ovo je period za usamljivanje i promišljanje i pokretanje dubokih promena na emotivnom nivou. Jačanje intuicije i samosvesti, u smislu spoznaje onoga što želite.

POSAO: Vaši planovi su možda preambiciozni i nerealni, pa ćete morati da se prilagođavate okolnostima. Ipak, moguća je dobra zarada i uspešna poslovna putovanja. Napravite potrebne i korisne promene, bez oklevanja.

ZDRAVLJE: Naporan period ćete pregurati zdravi, ukoliko vodite računa o sebi i ne iscrpljujete se. Odredite obavezno vreme za odmor i opuštanje.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 07. avgust   13. avgust

LJUBAV: Zajednički posao, ili preduzimanje bilo kakve zajedničke akcije, zbližiće vas sa partnerom i doneće vam osećaj ispunjenosti i zadovoljstva, koji odavno niste osetili. Ako vodite razgovore o osetljivim temama, činite to smireno, bez emotivnih izliva. Slobodni Blizanci će imati priliku za nova poznanstva, ili početak ljubavne priče sa nekim ko već neko vreme pokušava da dopre do vas. Sačuvajte strpljenje i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. 

POSAO: Trenutni zadaci zahtevaju od vas fokus i pažnju, iako vam stvaraju napetost. Nemojte donositi važne odluke, pre nego što prikupite dovoljno informacija iz različitih izvora. Tako možete neku tešku situaciju preokrenuti u svoju korist. 

ZDRAVLJE: Proširite polje svojih mentalnih i fizičkih aktivnosti. Nahranite svoju dušu i uposlite svoje telo – više se krećite i naučite nešto novo. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 07. avgust   13. avgust

LJUBAV: Ukoliko nešto želite od partnera, potrebno je da budete pažljivi i postupate diplomatski – neposredni zahtevi će naići na zid odbijanja i tvrdoglavosti. Preterano iskazivanje emocija (pozitivnih, kao i negativnih), takođe vas može dovesti do sukoba i napetosti. Slobodnim Rakovima se može pojaviti osoba iz prošlosti – bivši partner ili ljubavnik donosi preokret u vaš svet. Pokušajte da ostanete emotivno stabilni i dobro odmerite šta dobijate, a šta gubite, oživljavanjem starog odnosa. 

POSAO: Planetarna konfiguracija ukazuje na to da vašim planovima treba novi pravac, koji nećete naći baveći se uobičajenim aktivnostima, usmerenim na zadovoljne klijente. Promena će vam se isplatiti, ako se posvetite sistematičnom postavljanju temelja za nove aktivnosti. 

ZDRAVLJE: Manje hronične smetnje mogu se pojačati u ovom periodu, zbog napetosti i preosetljivosti. Opuštanje pronađite u nekoj ispunjavajućoj aktivnosti. 

Comments