Saznajte nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 10. maj   16. maj

LJUBAV: Vaši standardi u ljubavi su dovoljno visoki i imate velika očekivanja, osim toga, možda i vaša karijera ima priliku da se ispreplete sa vašim privatnim životom, tako da je pravo vreme za akcije i projekte koji uključuju i voljenu osobu. Planetarno poravnanje vas podstiče da se osećate strastveno oko svega. Slobodni Ovnovi, vaši novi planovi obećavaju značajan uspeh samo ako vodite teške, ali uspešne razgovore – budite hrabri i recite ono što imate onome ko vam se dopada. Život je previše kratak da bismo stalno propuštali šanse i prilike.

POSAO: Novčana pitanja će biti u velikom fokusu. Ostvarićete svoje ciljeve ako prihvatite pomoć kolega. Ne dozvolite da netačni saveti utiču na vaše sastanke i razgovore ako svemu verujete bez prethodnog razmatranja, pa prvo proverite tačnost podataka. Ova nedelja predstavlja prilike za napredovanje i priznanje, pa se nemojte plašiti da ih iskoristite.

ZDRAVLJE: Osluškujte svoj organizam i pružite mu ono što mu je potrebno, jer hronični problemi se mogu pojačati, ili se javiti tipične sezonske zdravstvene smetnje.

2 bik Nedeljni horoskop: 10. maj   16. maj

LJUBAV: Moguće je da će ove sedmice vaše strpljenje i upornost biti stavljeni na test. Potrudite se da budete uz partnera i da otvoreno razgovarate ako postoji bilo kakav problem ili nedoumica. Izrazite svoja osećanja otvoreno i iskreno, jer je komunikacija ključna za produbljivanje vaše veze. Slobodni Bikovi, nebeski uticaji vas podstiču da smišljate sve vrste planova i šema kako biste privukli nečiju pažnju. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i biti suptilniji.

POSAO: Promene na vašem radnom mestu su korisne, iako možda isprva tako ne izgledaju. Bićete obogaćeni novim saznanjima koja će vam doneti veliku korist. Uredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije – i ne zaboravite da potražite savet od stručnog lica, možda i dva. Planetarna konfiguracija donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost.

ZDRAVLJE: Uključite namirnice pune vitamina u svoju ishranu, kao i blage vežbe u dnevnu rutinu kako biste telo i um održali u optimalnom stanju. Zapamtite, zdrav Bik je srećan Bik.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 10. maj   16. maj

LJUBAV: Tokom ovog perioda doživećete emocionalni uzlet, bićete zadovoljni svime što se dešava, a ljubav će cvetati jer imate podršku Sunca i Venere. Usredsređeni ste na sebe i imate potrebu da se uskladite sa sobom, emocionalno, mentalno i duhovno. Slobodni Blizanci, nemojte podleći emocijama jer rizikujete da pokvarite odnose sa poznanicima i prijateljima, a onda i kod kuće. Napravite vreme za sebe i budite strpljivi – nova veza će doći onda kad za nju budete spremni.

POSAO: Tokom ovog ciklusa prilično brzo gubite strpljenje. Ako ste nervozni, nemojte se prepirati, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema doći lako. Planirajte svoj posao ravnomerno i ne preopterećujte se prihvatanjem zadataka koji vam se neočekivano dodeljuju. Odredite prioritete i ostanite strpljivi.

ZDRAVLJE: Vaši nivoi energije mogu da variraju ove nedelje. Pobrinite se da se dovoljno odmarate i razmislite o uključivanju određenih vežbi ili meditacije u jutarnju rutinu da biste održali ravnotežu i vitalnost.

4 rak Nedeljni horoskop: 10. maj   16. maj

LJUBAV: Na snazi je izuzetna planetarna konfiguracija, tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste singl, pojavu nove ljubavi. Slobodni Rakovi, u toku ovog ciklusa bićete prvenstveno zainteresovani za stvaranje ili iskorak ka nečemu novom. Udaljite se od toksičnih osoba, a onima koji vam pružaju ljubav i razumevanje, pokažite koliko vam je stalo do njih i koliko ih cenite. Rakovi u partnerskom odnosu, produbljivanje veze je u toku – iskusićete viši nivo prihvatanja, verbalizovaćete osećanja koja već postoje, a iz nekog razloga niste želeli sa partnerom da ih podelite – sve će pozitivno uticati na vaš odnos.

POSAO: Ne oklevajte, ako vam ide u prilog da promenite svoje planove – iznenađujuće promene mogu doneti finansijski uspeh, ali i brige oko praktičnih i materijalnih aspekata života. Oslonite se na svoju intuiciju i opustite se – ne shvatajte život preozbiljno.

ZDRAVLJE: Izlet u prirodu obnoviće vam energiju i snagu. Pružite sebi dovoljno aktivnosti, kao i dovoljno odmora i opuštanja.

5 lav Nedeljni horoskop: 10. maj   16. maj

LJUBAV: Partner može biti zatvoren ili nespreman na suočavanje i otvoren razgovor, a vi morate sačekati pogodan trenutak i biti taktični u iznošenju svojih zapažanja, osećanja i predloga. Izbegavajte dramu i postavljanje ultimatuma, jer to retko vodi ka pozitivnom ishodu. Slobodni Lavovi, moguće je da su na snazi turbulentna osećanja i situacije, što uključuje nalete strasti, dramatične gestove, želju da pokažete osećanja – što vas može predstaviti u drugačijem svetlu nekome ko vam se dopada.

POSAO: Ako ste nezadovoljni poslom, morate proceniti situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne dopustite da vas neko požuruje da napravite drastični potez pre nego što budete spremni. Moguća su nova poslovna poznanstva, a vi ćete pre biti skloni da ih odbijete, nego da ih uspostavite i negujete. Zvezde vam savetuju da ne odustajete unapred.

ZDRAVLJE: Održavajte mentalnu i fizičku kondiciju. Trudite se da se “ne jedete iznutra” da ne biste kreirali zdravstvene smetnje.

6 devica Nedeljni horoskop: 10. maj   16. maj

LJUBAV: Za Device će ljubav i veze u ovom periodu biti u centru pažnje, jer zvezde predviđaju trenutke za pamćenje, kad mnogi snovi mogu da ožive. Naučićete mnogo kada budete strpljivi, smireni jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje – i sebi i partneru. Energija planeta stvara osećaj harmonije u vašem odnosu. Slobodne Device, u bliskoj budućnosti određeni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena. Planetarno poravnanje naglašava izlazak i druženje. Nemojte se vraćati odnosima koji su se pokazali neuspešnim.

POSAO: Sakupite informacije, napravite analize, pa ćete proceniti da li nova partnerstva i saradnje ispunjavaju vaše standarde. Uspeh leži u razvijanju projekata i ideja koje ste već pokrenuli. Suzdržite se od kritike i oštrih reči.

ZDRAVLJE: Zapamtite, briga o sebi nije odraz sebičluka – neophodna je za vašu ukupnu sreću i vitalnost. Posvetite se sebi i aktivnostima koje vam prijaju.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments