Saznajte nedeljni horoskop: 12. januar – 18. januar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ako ste strastvene prirode, bolje je da pazite da ne donosite nepromišljene odluke – držite nagon pod kontrolom i pokušajte da ne namećete svoju volju drugome. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom, jer često umete da budete tvrdoglavi i uporni, što drugu stranu može opteretiti. Sve je u balansu. Ovnovi u vezi, držite se podalje od nepotrebnih sporova i sukoba sa partnerom. Uticaj planeta donosi čitav niz emocija, koje će verovatno biti izražene na raznolike načine. Ne kvarite planove ako ste trenutno ljuti na partnera, već ih posmatrajte kao priliku za izglađivanje odnosa.

POSAO: Ne smete biti nestrpljivi, samo zbog sitnih prepreka na putu. Nedavne promene vam pomažu da shvatite da vaše nade neće odgovarati vašim očekivanjima. Nemojte biti napeti i razočarani zbog kašnjenja važnog sastanka koji vam može pokvariti planove. Nemojte previše verovati onima koji vam ne ulivaju dobar osećaj.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali povećajte unos vitamina i tečnosti kako biste organizam zaštitili od bakterija i virusa koji nas u ovom periodu napadaju sa svih strana.

2 bik Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Bikovi u vezi, period je plodan da podelite svoja interesovanja sa voljenim kako biste zajedno istraživali misteriju ljubavi i života – ali ne zaboravite da i njega saslušate. Uključite se u njegova interesovanja i pokažite mu da vam je stalo. Možete zajedno kuvati, razgovarati o omiljenim knjigama, junacima, gledati filmove i družiti se sa prijateljima. Slobodni Bikovi, ispunjeni ste nadama i planovima, što vam donosi preko potrebnu dozu inspiracije i motivacije. Dajte šansu onome sa kojim već neko vreme flertujete, ali ako vam ta osoba ne uliva osećaj poverenja – nemojte praviti ikakve poteze u tom smeru.

POSAO: Ako ste nervozni, nemojte se svađati ili prepirati, radije budite mirni, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Stagancija i oslanjanje na stare principe vam neće doneti satisfakciju, već će vas učauriti i obezvoljiti. Kad ovo uvidite, osećaćete se u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene planove. Verujte intuiciji jer je na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Ako se ne osećate dobro, nemojte ići na posao već ostanite kod kuće – odmarajte i lečite se. U suprotnom će proces biti duži i nepovoljan – i po vas i po vaše kolege.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Možda dominirate u svojoj vezi, želite da sve bude pod vašom kontrolom, a energija Marsa vas čini pomalo vojnički nastrojenim, pa ste možda skloni sukobima. Budite mirni i nemojte prekorevati partnera zbog sitnica, već mu se posvetite i razgovarajte o svemu to vas muči. U suprotnom rizikujete da uništite stabilnu vezu ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Slobodni Blizanci, neko vam izaziva razne vrste emocija. Budite spremni na poteškoće sa kojima ćete se lako nositi ako ostanete smireni i pokažete čvrstinu uma.

POSAO: Postepeno obnavljajte profitabilne odnose sa poslovnim partnerima koje ste možda pokvarili svojim nepromišljenim postupcima. Na ivici ste pokretanja ideje za koju znate da ima moć da bude izuzetno uspešna. Bilo da ste u liderskoj poziciji, samostalni, ili deo tima, u ovom periodu ste inspirisani, motivisani i spremni za akciju.

ZDRAVLJE: Emotivna nestabilnost je prolazna, ali uneće vam nervozu i nemir, koji se može odraziti na vaš san i stomak. Energetske vežbe su idealne u ovom trenutku – osetite da ste protočni i da sve negativno stalno odlazi.

4 rak Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Rakovi u vezi, izbegavajte svađe u porodici, sukobe sa strancima, nova poznanstva. Nađite vremena i strpljenja i razmislite o tome da se zajedno sa partnerom obogatite novim saznanjima o svom duhovnom i intelektualnom rastu. Energija planeta može veoma duboka osećanja podstaći da isplivaju na površinu. Planetarno poravnanje naglašava izlaske i druženje. Slobodni Rakovi, planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani sa sobom, ali i onima koji vam se dopadaju – da li, zapravo, takvi tipovi ličnosti odgovaraju vašem senzibilitetu?

POSAO: Ako imate odgovarajuće ljude oko sebe, rado će vas slediti i podržati, ako radite sami, skrenućete pažnju i pobuditi interesovanje van dosadašnjeg okruženja. Stižu zaslužena priznanja i nagrade, ako sačuvate strpljenje i istrajnost. Uskoro će se ukazati mogućnosti za kojima tragate, pa ćete moći da sagledate akcije koje će vam se isplatiti.

ZDRAVLJE: Priliv energije vam donosi osećaj da je sve moguće – zadržite taj optimistički stav, ali nemojte zbog njega postati nemarni prema sebi i čuvanju svog zdravlja.

5 lav Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Ako su vam život obeležile teškoće ili neprijatne situacije, sad možete slobodno da dišete i počnete da osećate topliju klimu u porodici i ljubavnom odnosu. Samo strpljenjem moći ćete da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Partneru predložite izlazak ili putovanje na nesvakidašnje mesto. Ne zaboravite da uvek treba da se zabavljate! Slobodni Lavovi, planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre. Putovanje će biti dobro za vas. Uzmite u obzir svoja dostignuća i započnite nov odnos – ako imate priliku i ako je trenutak odgovarajuć.

POSAO: Budite budni i ne dozvolite da vam nešto promakne, posmatrajte oko sebe pažljivo i ne žurite da donesete zaključke, dok ne prikupite sve informacije. Ako vam je potrebna pomoć i podrška, ne oklevajte da je potražite. Uvek je dobro dobiti savet iskusnijeg.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, a snaga uma je ono što vam je potrebno da održite ravnotežu u ovom periodu. Slojevito se obucite svaki put kad izlazite iz kuće, jer prehlada vreba na svakom koraku.

6 devica Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Slobodne Device, trenutno ste u periodu kad je moguće privući pažljive, pouzdane, predvidljive i zrelije od vas. Smireno tragajte za pravim odlukama. Ako primetite crvene zastavice već na početku odnosa, dobro razmislite da li ćete ga nastavljati. Sa simpatijom možete i porazgovarati o tome. Ako mu to ne bude pravo, bolje nastavite dalje. Device u vezi, porodične svađe ne bi trebalo da vas brinu, jer ponekad u teškom trenutku ljudi kažu stvari koje ne misle. Ako ste u prethodnom periodu bili sebični i uskogrudi, sada je vreme da to ispravite i nadoknadite. Ukoliko vam treba podrška za bilo kakvu akciju, partner je uz vas.

POSAO: Ostanite strpljivi i uporni, ali pokušajte da istovremeno ostanete otvoreni za savete i vođstvo iskusnijih, da vas tvrdoglavost ne bi odvela u ćorsokak. Poslovni izazovi dolaze vam na način koji će vam pomoći da napravite određene značajne uvide i pronađete pravi pristup pitanjima koja pokušavate da rešite.

ZDRAVLJE: Držite se dnevne rutine – prionite na posao tokom dana, a uveče se opuštajte na način koji vam najviše prija. Povećajte unos vitamina u ovom periodu kako se ne biste razboleli.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments