lav 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Pronađite kompromis oko nekih stvari koje vam smetaju u partnerskom odnosu, pokažite velikodušnost i taktičnost, pa ćete uživati u ljubavnoj harmoniji i partnerovoj zahvalnosti. Slobodni Lavovi će možda biti u iskušenju da se upuste u avanturu, ali planete vam savetuju da se ipak zadržite samo na flertu. Površni doživljaj bi mogao da vam donese prazninu i kajanje, umesto (barem trenutnog) zadovoljstva. 

POSAO: Zastupajte svoje interese i čuvajte ih, ali na diplomatski, a ne agresivan način. Ukoliko postupite nesmotreno, možete obezvrediti sve što ste do sada postigli. Budite spremni na prilagođavanje i menjanje planova i otvoreni za učenje novih veština i obogaćivanje znanja. 

ZDRAVLJE: Zdravi ste i dobro se osećate, mada možete imati povremene padove energije i raspoloženja. 

devica 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima su mogući pozitivni pomaci – na teži način. Može se ispostaviti da su vaše sumnje opravdane i da partner nešto krije od vas, ali razotkrivanje tajne omogućiće vam da shvatite svoj odnos na dubljem nivou. Ljubav može biti teža nego što ste mislili, ali i nagrade su veće. Slobodne Device će takođe imati lekcije o ljubavi, koje neće biti baš prijatne. Možda ćete se razočarati u nekog koga ste smatrali zanimljivim i vrednim, ali u pitanju su verovatno vaše potrebe i očekivanja, a ne osobine druge osobe. 

POSAO: Ukoliko imate odgovoran položaj, pokažite realnu i praktičnu brigu za dobrobit zaposlenih i podređenih – to će održati njihovo poštovanje i poverenje. Zadržite stabilnost i samopouzdanje, pa ćete se lako suočiti sa svim problemima koji mogu da iskrsnu, a u njihovom rešavanju ćete imati svu pomoć i podršku koja vam je potrebna. 

ZDRAVLJEOdržavajte kondiciju i osnažite imunitet. Moguće manje stomačne tegobe. 

vaga 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Ako se partner ne slaže sa vašim predlozima i idejama, ostanite taktični i spremni na kompromis, umesto da principijelno branite svoje stavove. Napeti ste i osetljivi u ovom periodu, pa će vam biti teško da držite osećanja pod kontrolom, ali sukob neće doneti razrešenje. Slobodne Vage bi mogle da osete kako im “vri krv”, ali to je prolazna strastvena nepogoda u vašem, inače stabilnom emotivnom sistemu. Ohladićete se opet, bilo da ste konzumirali svoju strast ili ne, pa ćete opet moći objektivno da posmatrate stvari. 

POSAO: U ovom periodu morate razmotriti praktične i materijalne aspekte svog svakodnevnog života, a to će vam pomoći da se orijentišete na poslovnom planu. Ako imate priliku da birate, odaberite ono što će vam doneti dobit na duže staze, radije nego trenutnu, kratkoročnu zaradu. 

ZDRAVLJE: Ako vam je povremeno “mutno” u glavi, pripišite to meteorološkim i astrološkim “smetnjama na vezi” i ne brinite. Odmarajte se, ako treba, lenstvujte, to će vam napuniti baterije. 

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Planetarni aspekti upućuju na dijalog sa voljenom osobom, razmenu uverenja o ljubavi i privrženosti, jer će samo pozitivna komunikacija osnažiti vašu vezu u ovom trenutku. Radije ispunite partneru neku želju, nego da mu priređujete iznenađenje onako kako vi mislite da treba. Slobodne Škorpije će se suočavati sa neprijatnim emocijama, a trenutna razočaranja će pokrenuti prisećanja na neke ranije bolne emocije i emotivne promašaje. Zagledajte se u svoje srce, pa ćete pronaći neke odgovore i uvide. 

POSAO: Moguće su nove poslovne ponude koje mogu biti veoma perspektivne, ali potrebno je da najpre zavšite tekuće poslove, naročito ako su vezani za rokove ili ciljeve koje ste sami sebi zadali. Pred vama je povoljan period, u kome ćete osvojiti zaslužena priznanja i rešiti neke probleme, koji su već duže vreme prisutni. 

ZDRAVLJE: Potištenost će vam oduzeti energiju i entuzijazam, ali oslonite se na volju i disciplinu – na isti način se ponašajte i prema svom telu. Vežbajte umereno, odmarajte se dovoljno, hranite se zdravo, izbegnite preterivanja svake vrste. 

Comments