Saznajte nedeljni horoskop: 16. februar – 22. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi, sada je pogodan period za romantične putovanje sa partnerom koje uključuje uzbudljive zajedničke aktivnosti za zbližavanje, pogotovo ako ste u inostranstvu. Ako ste u poslednje vreme bili bezobzirni i drski prema partneru, ne bežite od toga – uputite mu izvinjenje i objasnite šta vas je mučilo. Slobodnim Ovnovima astro prognoze predviđaju “povratak u prošlost” i analizu starih i neuspelih odnosa. Savetuje se da se ne opterećujete time, već da gledate napred i posvetite se sebi.

POSAO: Zvezdane konstelacije vas mogu naterati da se ponašate nepromišljeno i pomalo iracionalno na radnom mestu, što će rezultirati potencijalnim sukobima sa kolegama i nadređenima. Važno je da sa sobom razjasnite koji su koreni vašeg nezadovoljstva. Bez brige, ukoliko vešto izbegnete konflikt, smeši vam se veliki poslovni uspeh. Posvetite se razrađivanju novih planova koji mogu da vas dovedu do željenog prihoda.

ZDRAVLJE: Koliko god izazovno i nerealistično zvučalo, potrudite se da odvojite privatni život od poslovnog i obezbedite sebi relaksirajuće večernje trenutke kako ne biste došli do burnout stadijuma. Odmor je otpor, ali je takođe i veština. Potrudite se da u svojim mislima ne budete na poslu i da barem dva sata dnevno budete u potpunosti prisutni u sadašnjem trenutku.

2 bik Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, povoljne astro prognoze čine da se osećate samouverenim i potrebnim. Drugi deo nedelje predstavlja odgovarajući period za upoznavanje novih i zanimljivih ljudi, te očekujte dobre vesti i nova uzbudljiva mesta. Bikovi u vezi, položaj zvezda ukazuje na to da vam je izazovno da ostanete strpljivi povodom problema koji vas muče, te je važno da iskreno razgovarate sa partnerom (za kog vam se čini da vam se ne posvećuje kao ranije). Rešenje je tu, samo je potrebno da srušite zid u komunikaciji i napravite prvi korak.

POSAO: Nemojte da gubite vreme na besmislene aktivnosti i posvetite se svojim karijernim ciljevima i esencijalnim zadacima. Ostanite smireni i pribrani i ne dozvolite da vas atmosfera u firmi udalji od primarnog fokusa. Napišite svoju to-do listu i strateški rešavajte svoje dnevne izazove dok ne završite sve obaveze za taj dan, odnosno sedmicu. Trud i posvećenost će se isplatiti u vidu unapređenja ili finansijskog bonusa.

ZDRAVLJE: Sada nije trenutak da potiskujete svoja osećanja jer bi takvo ponašanje moglo da vam donese samo bespotreban stres. Meditirajte i koristite različite tehnike za opuštanje kako biste umirili svoje misli.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, aktuelni planetarni aspekti će kod vas izazvati osećaj melanholičnosti i “zaglavljenosti” u mislima, što može da vas natera da istinski razmislite o tome šta želite, ali i kako da to dobijete. Radite na sebi i uživajte u aktivnostima koje vas ispunjavaju, i pravi ljudi će doći do vas. Blizanci u vezi, setite se da je pametnije sačekati iliti “brojati do 10” pre donošenja sudbonosnih odluka (bilo da su pozitivne ili negativne). U narednom periodu shvatate zašto je važno postavljati granice, kao i šta je ono što možete i želite da tolerišete. Ukoliko su vašem partneru potrebne smernice – obezbedite ih (kako biste izbegli nesporazume i sopstveno nezadovoljstvo).

POSAO: Sada nije vreme da svoje obaveze prebacujete na druge – savetuje se da se posvetite više i temeljnije nego inače. Imate sposobnost da izbegnete neželjene situacije na lak i elegantan način (i to bi trebalo da iskoristite!). Fokusirajte se na karijerni napredak i ne delite svoje planove, kako se ne biste razočarali zato što su došli do konkurencije. Finansijske mogućnosti su ia ugla, na vama je da ih zgrabite.

ZDRAVLJE: Razmislite o svojim navikama i pokušajte da pronađete ravnotežu između rada i odmora. Obratite pažnju na bol u vratu – savetuje se da više vežbate.

4 rak Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Rakovi u vezi će uživati u stabilnom odnosu, bez većih emocionalnih turbulencija. Budite strpljivi i nemojte da požurujete prirodan tok odnosa, već se vodite mantrom: ne popravljaj ono što nije pokvareno. Single Rakovi, usredsredite se na pažjivu procenu ponašanja potencijalnih udvarača, kao i svojih sopstvenih reakcija kako biste se zaštitili od razočarenja. Radujte se pozitivnim promenama i izazovima, ali svemu pristupajte racionalno i sa dozom rezervisanosti (iako vas povoljan položaj planeta štiti, važno je da i sami ne budete lakoverni).

POSAO: Spremni ste za nove pobede i možete da ih “napipate”, ali vas koči svakodnevni multitasking. Fokusirajte se na jedan zadatak i tek nakon postignutog rezultata, pređite na sledeći. Ako istrajete u postavljenom izazovu, poslaćete snažnu poruku i potencijalno napredovati (do bolje pozicije). Nemojte da budete nepromišljeni, cilj je u tome da ne potcenite, ali ni ne precenite sebe.

ZDRAVLJE: Iako imate osećaj da nikako ne uspevate da se naspavate, bićete bolje uz toplu supu ili čaj. Trudite se da negujete zdrave navike.

5 lav Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Lavovi u vezi, pokušajte da budete strpljivi sa partnerom i suzbijete burne reakcije. Nemojte da budete previše kritičarski nastrojeni, već pokažite razumevanje i dobronamernost (urodiće plodom). Ukoliko izbegnete sukob, bićete zadovoljniji i ispunićete željene standarde u svom partnerskom odnosu. Slobodni Lavovi, određeni događaj u prvoj polovini nedelje bi mogao da napravi značajnu razliku i transformiše vaš ljubavni život. Ako ste svesno praktikovali single lifestyle, sada je pravo vreme da se vratite dejtingu i izlascima (povoljni aspekti bi mogli da vam donesu nekog posebnog).

POSAO: Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, a nikako da nađete to što tražite, ne dozvolite sebi da klonete duhom. Ukoliko trenutna strategija ne funkcioniše, probajte novu. Takođe, ramislite kako izgleda vaša potraga; ne bi trebalo da identičan CV i motivaciono pismo šaljete prilikom apliciranja za desetine različitih pozicija (pogotovo ako vaša iskustva nisu relevantna za konkretno radno mesto). Usredsredite se na kompaniju u kojoj istinski želite da radite i posvetite se svojoj prijavi.

ZDRAVLJE: Opuštajte se u krugu porodice i čuvajte svoju energiju, posvetite se zdravoj ishrani i ne zapostavljajte fizičke aktivnosti (pogotovo boravak u prirodi).

6 devica Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Single Device se nalaze u izazovnom emotivnom periodu, nesigurne šta žele od budućeg partnera (niti gde i kako da ga upoznaju). Uzmite u obzir predloge svojih drugarica, možda će vas povezati sa nekim zanimljivim. Device u vezi, dostigli ste određeni nivo stabilnosti i ravnoteže i očekujete harmoniju u svom ljubavnom životu, ali vam to ne polazi uvek za rukom, jer druga strana ne pokazuje razumevanje kakvom se nadate. Rešenje leži u iskrenoj komunikaciji, samo sačekajte odgovarajući trenutak.

POSAO: Stičete sve više poslovnih poznanstava i networkujete kao nikada ranije – ipak, treba da procenite koje kolege su iskrene, a koje imaju skrivene namere. Trenutno ništa ne može da vas spreči da napredujete, ali pokušajte da ne analizirate sve što se na radnom mestu govori (kao i između koga) – možda neko ima za cilj da pokvari vaše planove.

ZDRAVLJE: Prekomerna napetost i stres mogu da izazovu nesanicu i migrenu. Trudite se da se više krećete, a manje posežete za slatkišima i grickalicama.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments