Saznajte nedeljni horoskop: 3. maj – 9. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Energija koja se emituje sa planeta čini vas trenutno veoma popularnim, tako da, ako ste razmišljali da li izaći na taj date večeras, odgovor je definitivno DA, jer bi ovo moglo biti pravo iskustvo za vas, pošto ćete možda otkriti da oboje delite iste poglede na svet. Čuvajte se svađa zbog toga što ne želite da priznate greške koje morate da ispravite. Ovo je period kada se možete osećati više zaljubljeno u određenu osobu. Da biste prevazišli svoje probleme, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje nerealnih planova.

POSAO: Ove nedelje fokus i privatnost su ključni za rešavanje poslovnih izazova. Sadašnja planetarna energija utiče na vaše percepcije, pa izbegavajte hitne odluke dok se ne stvore uslovi za bolji izbor. Očekujte pojačan osećaj moći, a uspeh je na vidiku ako radite u kreativnom sektoru. Dobre vesti o određenim događajima će vas obradovati, iako prihodi ostaju minimalni. Možda ćete se naljutiti na voljene zbog nezainteresovanosti za vaše planove. Budite oprezni na putovanjima i vrednujte prošlost kao i buduće prilike, ali ostanite verni svojim principima.

ZDRAVLJE: Vreme je da prioritet date svom zdravlju i blagostanju. Sa vašom beskonačnom energijom često sebe gurate do krajnjih granica, ali zapamtite da slušate potrebe svog tela. Uključite aktivnosti koje hrane kako vaše fizičko tako i mentalno zdravlje, poput joge, meditacije ili vežbanja na otvorenom. Balans je ključan za osećaj dobrog stanja.

2 bik Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Trenutak je idealan za harmonične, duhovne prakse. Istražite dubine uma zajedno, čitajte knjige i delite utiske kako biste se još više zbližili sa voljenom osobom. Trenutno vam je teško da se sprijateljite s prijateljima vaših voljenih. Potrudite se da budete strpljiviji, posebno sada. Odličan je trenutak da se upišete u teretanu, gde možete izbaciti nagomilane negativne emocije i vežbati. Slobodni Bikovi, bićete aktivniji u završavanju zadataka i realizaciji planova. Zvezde nagoveštavaju da bi trebalo da analizirate svoje prošle postupke. Ako je moguće, otputujte na željeno putovanje i spojite korisno s prijatnim. Uskoro vas očekuju novi uspesi i priznanja. Birajte pravu taktiku ponašanja i budite precizni u zahtevima.

POSAO: Na poslu se možda osećate umorno i iscrpljeno. Ne dozvolite da vas preplave emocije jer rizikujete da narušite odnose sa kolegama, prijateljima, pa čak i kod kuće. I pored problema, naći ćete izlaz iz teških situacija, izbeći gubitke i povećati svoj autoritet. Očekuju vas izazovi, ali ostanite mirni i tolerantni. Biće potrebno da putujete. Budite štedljivi sa novcem. Planetarna energija ukazuje na priliku da postavite ciljeve. Sada je pravo vreme da preduzmete odlučujući korak u vezi sa određenim akcijama. Imate priliku da unesete potrebne promene u svoj život. Budite strpljivi i taktični.

ZDRAVLJE: Ove nedelje vaše blagostanje je u centru pažnje. Ne zaboravite da u prvu plan stavite brigu o sebi i negujete telo, um i dušu. Uključite se u aktivnosti koje vas podmlađuju, bilo da je to joga, meditacija ili samo provođenje vremena u prirodi. Slušajte signale svog tela i poštujte njegovu potrebu za odmorom i relaksacijom.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Došlo je vreme da vaš ljubavni život postane bogatiji i raznovrsniji jer će se vaša očekivanja od voljene osobe i vaš odnos promeniti. Strpljenjem ćete postepeno sticati sigurnost. Snažne emocije preplavljuju vaš emotivni život, pod uticajem trenutnih nebeskih energija. Suprotstavljanje osobama koje su vam bliske donosi samo štetu. Slobodnim Blizancima stižu vesti koje mogu dramatično promeniti život. Ne analizirajte previše prošle razgovore i situacije. Putujte samo ako ste sigurni da možete ostvariti svoje namere. Možda će biti potrebno da promenite vaše planove. Sačuvajte dobro raspoloženje i stav uprkos problemima.

POSAO: Posvetite punu pažnju svojim profesionalnim zadacima. Uskoro vas očekuje pozitivan period koji će vam doneti veliki uspeh. Trenutne planetarne energije učiniće vas strpljivijim i sve će delovati pomalo nerealno. Zvezde najavljuju mogućnost promena. Prihodi su odlična osnova za stabilizaciju vaše materijalne pozicije. Uspećete da postignete saglasnost sa sobom o budućim planovima. Vaša sposobnost da široko posmatrate stvari konstantno će iznenađivati ljude oko vas, iako ste već dokazani kao odlični analitičari. Ne planirajte putovanja. Ne propustite priliku da ostvarite korist za sebe.

ZDRAVLJE: Užurban tempo života može vas ostaviti rasute na sve strane, zato izdvojite trenutke za pažljivo proučavanje sopstvenih potreba. Uključite aktivnosti za smanjenje stresa poput joge, meditacije ili opuštajuće šetnje u prirodi. Hranite svoje telo i pijte dovoljno vode da održite vitalnost tokom cele nedelje.

4 rak Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Mnogi od vas će primetiti intenzivnija dešavanja na ljubavnom planu, ali imajte na umu trenutne aspekte planeta sa Neptunom, planetom iluzija, koje iako harmonične, nose potencijalno obmanjujuću energiju. Pripremite se za nesporazume koji će vas razljutiti. Ne štitite nikoga ukoliko vam to ne traži. Ako donosite važnu odluku, nemojte da žurite. Vaše akcije neće biti dobro ocenjene ako ih ne promislite unapred. Zauzeti Rakovi, neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, što ne mora da bude loše. Očekujte prijatne vesti o vašem ličnom životu. Putovanja će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje. Ponekad morate biti svoji, bez obzira na sve.

POSAO: Obratite pažnju na svoj posao i budite posebno oprezni. Približava se turbulentan period, koji ste do neke mere sami izazvali. Budite uzdržani da izbegnete gubitke. Naoružajte se optimističnim emocijama, bez obzira na okolnosti. Sprovedite korisne promene u svom životu. Možda je vreme za kampovanje ili ribolov na nekom posebnom i lepom mestu. Ne bojte se da iskreno procenite situaciju. Pogledajte svoje finansijsko stanje. Posvetite se raspravi o budućim zadacima koje ste dugo planirali, ali još niste započeli.

ZDRAVLJE: Ne zaboravite da prioritet date brizi o sebi i slušajte signale koje vam telo šalje. Obratite pažnju na bilo kakav preostali stres ili napetost i preduzmite korake da se pozabavite time pre nego što utiče na vaše zdravlje.

5 lav Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Trenutno su vaši ljubavni odnosi veoma praktični, što vam obično teško pada, ali će vam to pomoći da bolje razumete šta zapravo znači posvećenost. Bilo bi dobro da sačekate da se malo ohladite pre nego što napravite sledeći korak. Ostanite mirni i ne delite odmah svoje vesele vesti sa komšijama jer bi mogli biti zavidni. Život vam deluje uobičajeno i stabilno, ali osećate napetost. Nemojte da se iznenadite ako vam iskrsne putovanje na egzotičnu lokaciju. Slobodni Lavovi, ne analizirajte previše određenu temu jer to neće pomoći u donošenju odluka. Sprovedite promene o kojima ste razmišljali prethodnih dana bez oklevanja. Zvezde vas podstiču da smišljate razne planove kako biste privukli nečiju pažnju. Imate snagu i sposobnost da se nosite sa svime.

POSAO: Obavezno podelite svoje nove ideje na poslu. Vaša sposobnost pravilnog raspoređivanja vremena donosi vam velike koristi i priznanje. Pronađite vreme i strpljenje i razmislite o učenju novih oblasti za duhovni i intelektualni rast. Budite razumni i ne trošite novac bez dobrog razloga. Ne idu vam u prilog promene u ličnom životu. Sada je vreme da gradite svoje buduće planove. Pokušajte da objektivno i bez predrasuda procenite događaje.. Delite i govorite samo najneophodnije, ako već ne možete da ćutite.

ZDRAVLJE: Ove nedelje možete očekivati harmoničan uticaj na vaše zdravlje i uravnoteženiji način života. Međutim, moguće su promene u zdravstvenom stanju, uglavnom zbog emocionalne iscrpljenosti krajem nedelje. Planetarni uticaji će vam pomoći da krajem nedelje bolje upravljate zdravljem, ali je važno da održavate balansiranu ishranu i zdravstveni program. Ne zaboravite i na potrebu za dovoljno odmora.

6 devica Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Budite fleksibilni u vezi kako ne biste prekinuli nešto zbog čega biste kasnije mogli zažaliti. Ne budite impulsivni samo zbog saosećanja prema problemima ljudi oko vas. Planetarni raspored može izazvati čitav spektar emocija. Pokušajte da ne delite svoje ideje i utiske čak ni sa najpouzdanijim prijateljima, jer ćete sami sebi stvarati probleme. Neophodne su promene, a zanemarivanje problema neće pomoći. Slobodne Device, posmatrajte šta se dešava i izvlačite prave zaključke o svom ličnom razvoju. Uskoro biste mogli naići na neprijatelje koji žele da unište vaše planove. Ako imate priliku za putovanje, iskoristite je. Pažljivo birajte reči i postupke.

POSAO: Budite oprezni da ne postanete meta kolegijalne zavisti. Vaš uspeh može da izazove zavist drugih, posebno ako previše hvalite sebe. Budite strpljivi. Očekujte skromne prihode. Postavite jasan i specifičan cilj i posvetite se njegovom ostvarenju. Predstoje promene koje bi mogle da ometaju vaše zadatke, uprkos vašem samopouzdanju. Analizirajte svoja dostignuća ne samo trenutna, već i dugoročna, i eliminišite sopstvene greške kako biste izbegli kazne.

ZDRAVLJE: U prvoj polovini ove nedelje vaše zdravstveno stanje može biti dobro, ali to može dovesti do određene neopreznosti koja bi mogla uticati na vašu kondiciju. Takođe, neki mentalni nemiri mogu izazvati fizičke tegobe sredinom nedelje. Završna faza nedelje poboljšaće vašu vitalnost. Vaše energije će biti znatno bolje prema kraju nedelje i moći ćete efikasno upravljati zdravstvenim problemima.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments