Saznajte nedeljni horoskop: 8. decembar – 14. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 8. decembar   14. decembar

LJUBAV: Single Ovnovi će temeljno analizirati svoje veze, ali savetujemo da u potrazi za savršenstvom ne zaborave da uzmu u obzir i obećavajuće potencijalne veze sa novom osobom. Dajte slobodu svojim mislima; ljubav koju tražite može da dođe kroz neočekivani susret. Ne bojte se iznenađenja jer imaju potencijal da rezultiraju značajnom povezanošću i nečim dubljim. Ako ste u vezi, nemojte da preterujete s fokusiranjem na trivijalne sukobe – koncentrišite se na širu sliku stvari.

POSAO: Mogli biste da naiđete na prepreke u završavanju postojećih projekata, te je sada pravo vreme da sagledate svoje strategije i identifikujete sive zone. Budite oprezni sa finansijama; ne trošite novac nepotrebno, pažljivo birajte investicije. Internalizujte lekcije i koristite ih kao temelje ka čvrstom bankovnom stanju.

ZDRAVLJE: Kada se Sunce bude našlo u vašoj 9. kući, osećaćete se zdravije i energičnije. To može da poboljša vaš imunološki sistem, i smanji rizik od sezonskih bolesti. Sada je pravo vreme za aktivnosti koje balansiraju zdravlje kako tela, tako i uma. Boravak napolju i izloženost suncu će vas osvežiti imajući u vidu da vam nedostaje vitamin D. Takođe ćete, više nego inače, biti zainteresovani za holističke prakse tokom ovog perioda. Brinite o mentalnom zdravlju i redovno obavljajte aktivnosti koje će vam doneti radost i relaksaciju i ne zaboravite da ostanete hidrirani i odmorni!

2 bik Nedeljni horoskop: 8. decembar   14. decembar

LJUBAV: Ovih dana, posvetite pažnju izgradnji pravih i značajnih konekcija. Razmislite o poseti društvenih događaja ili prilika za umrežavanje na kojima biste mogli da upoznate nekog posebnog. Budite svoji i otvoreni jer ćete tako najlakše voditi iskrene razgovore i privući one koji zaista žele da budu u vašem životu. Bikovi u vezi bi trebalo da provedu vreme otvoreno razgovarajući o svojim stavovima i ne cenzurišući svoje istinske potrebe. Uključite se u zajedničke aktivnosti koje će vam pomoći da se zbližite i ponovo povežete.

POSAO: Preduzmite akciju i pokažite nadređenima i kolegama da ste otvoreni za nove izazove koji će vas izvući iz sigurne zone komfora. Ovo je prilika da pokažete svoju vrednost, kao i da steknete nove veštine. Doživećete promene u sreći kada su u pitanju finansije. Možda ćete imati neočekivane prihode poput kašnjenja povećanja plate ili zasluženog bonusa. Izbegavajte nepotrebno trošenje na hedonističke potrebe i investirajte pametno!

ZDRAVLJE: Kada Sunce uđe u vašu 8. kuću – obratite pažnju na svoje dugoročno opšte zdravlje. Proaktivno se brinite o bilo kakvim (i najmanjim) prisutnim zdravstvenim problemima. Nivoi vaše energije mogu da varijaju, pa budite sigurni da slušate svoje telo i da ste sebi obezbedili dovoljno odmora. Ovo je pogodan period za samoproučavanje i introspekciju, što će pozitivno uticati na vaše mentalno zdravlje. Oslobodite se emocionalnog tereta i problema koje prećutkujete jer koče vaše blagostanje.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 8. decembar   14. decembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, dopustite sebi da oslobodite svoju živahnu i vrcavu prirodu i automatski ćete privući svakoga koga poželite. Možda ćete otkriti zanimljivu osobu na društvenim okupljanjima ili kućnim žurkama, a to je savršena prilika da vaš energični duh dođe do izražaja. Ako ste u vezi, vaš odnos će dobiti novi život, samo budite spontani i iznenadite partnera neočekivanim gestom (to je jedan od razloga zašto ste ga osvojili na početku). To će vas učiniti entuzijastičnijim i obnoviti strast u vašem odnosu!

POSAO: Bićete angažovani na zahtevnom projektu koji prevazilazi ono što ste očekivali (i na šta ste bili spremni). Uprkos tome, budite samouvereni i odlučni da prihvatite prilike koje vam dolaze jer vaši napori neće proći neprimećeno. Promenite pristup i posvetite se učenju novih veština koje vam mogu doneti veću materijalnu dobit. Takođe, važno je da ocenite prilike za investiranje u skladu sa njihovim nivoom rizika i svojim budućim ciljevima. Sa taktičkim i strateškim pristupom, to može da bude finansijski isplativo.

ZDRAVLJE: Kada se Venera bude našla u vašoj 6. kući, postaćete svesni svojih svakodnevnih zdravstvenih rutina. Fokusiraćete se na održavanje zdravog načina života, s akcentom na balansiranu ishranu i vežbanje. Organizujte svoj dnevni raspored tako da uključite self-help aktivnosti poput vođenja dnevnika i zapisivanja afirmacija. Ne zaboravite, energija Sunca u 6. kući podržava stvaranje uravnoteženog životnog i radnog okruženja.

4 rak Nedeljni horoskop: 8. decembar   14. decembar

LJUBAV: Ako ste single, možda ćete se naći u dilemi između zadržavanja svoje slobode i pronalaženja romantičnog saputnika. Za vas, trenutni akcenat je na određivanju količine ličnog prostora koja vam je potrebna. Ako ste u vezi, na površinu mogu da isplivaju napetosti, koje će od oba partnera tražiti strpljenje i razumevanje. Zaštitite se od ishitrenih i afektivnih postupaka koji mogu da oštete vaš odnos. Gradite zdravu vezu, pažljivo slušajte drugu stranu i identifikujte zajedničke prioritete kojima ćete posvetiti energiju.

POSAO: Nedelja pred vama je izazovna jer je obaveza na poslu sve više, a vremena sve manje. Nemate dovoljno energije, iscprljeni ste i baš zato treba da usporite kako biste izbegli potencijalni burnout. Usredsredite se na zdrav i unošenje dovoljno tečnosti i trudite se da provodite vreme sa ljudima koje volite.

ZDRAVLJE: Kada Venera bude u vašoj 5. kući, pravo je vreme da se vratite hobijima koji vas zaista ispunjuju. Posvetite se fizičkim aktivnostima koje doprinose vašem osećaju vitalnosti. Takođe, vreme provedeno na suncu i uživanje u takmičarskom sportu na otvorenom vam mogu povećati nivo energije.

5 lav Nedeljni horoskop: 8. decembar   14. decembar

LJUBAV: Obucite svoju najsenzualniju haljinu i zasijajte u večernjem izlasku, nedelja pred vama donosi flert i potencijalne nove simpatije (a ima li boljeg mesta za flert od kluba?!). Ne zatvarajte svoje srce pred neočekivanim susretima i pružite šansu novim osobama. Ipak, dok tragate za uzbudljivim dešavanjima, ne zaboravite na ljubav prijatelja i porodice, pogotovo u trenutnom pretprazničnom periodu. Ako ste u vezi, možda ćete napokon upoznati svog partnera sa porodicom i produbiti svoju vezu.

POSAO: Imaćete manje entuzijazma nego inače jer vas posao više ne ispunjava i ne vidite svrhu (zbog čega gubite borbeni duh). Potrebno vam je da napredujete, a odavno stojite u mestu. Ukoliko želite da ostvarite karijeru iz svojih snova, morate da napusite radno mesto koje vas guši – koliko god teško se činilo.

ZDRAVLJE: Zvezdane konstelacije su na vašoj strani i nećete imati veće i nepredvidive zdravstvene probleme. Ipak, izbegavajte konzumaciju alkoholnih pića i ukoliko ste pušač, svedite upotrebu cigareta na minimum.  Snaga i odlučnost koju izgradite u ovom periodu imaju potencijal da se održe tokom cele godine.

6 devica Nedeljni horoskop: 8. decembar   14. decembar

LJUBAV: Nije čudno što da tugujete zbog nedavnog raskida romantične veze, ali prekomerna analiza toga ko je kriv vas može iscrpeti. Potrudite se da se okružite prijateljima i skrenete misli sa osobe koja vas je povredila. Savetujemo da ostanete single dok ne prebolite bivšeg partnera, važno je, pre svega, da ne ponavljate stare obrasce. Ako ste u vezi, ovo je pravo vreme da spustite svoje zidove i pokažete svom partneru da vam je zaista stalo. Znamo da pokazujete ljubav kroz (ne)tražene savete i povremenu kritiku, ali postarajte se da podelite svoja nežna osećanja i priredite grandiozni gest za svoju polovinu.

POSAO: Ovo je nedelja kada ćete pojačati napore da zaradite više novca (ne odustajte jer možete biti nagrađeni za svoj trud). U ovim okolnostima, možda ćete primetiti da dobijate sve više mogućnosti za rad s drugima, a to bi moglo da rezultuje inovativnim idejama i zajedničkim uspesima. Važno je da počnete da razmišljate o planovima za budućnost i o tome kako da ih implementirate.

ZDRAVLJE: Kada se Venera bude našla u vašoj trećoj kući, doživećete mentalni podstrek, što će vas dovesti do češćeg uključivanja u intelektualne i komunikativne aktivnosti. Izražavajte se verbalno i stimulišite um čitanjem, učenjem ili zdravom debatom na temu do koje vam je stalo. Uključite kratke šetnje ili lagane vežbe u svakodnevnu rutinu, potrebna vam je prijatna svakodnevica tokom ovog tranzita.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments