Intima i prisnost u odnosu znače više udobnosti i opuštenosti, a manje fascinacije i zavođenja. Ali kad sa nekim imaš fantastičan seks i kad je to onaj pravi momak, onaj pored koga si svoja i ne brineš zbog sitnica i gluposti i sigurna si u to da te voli i da si mu privlačna – to je najbolja stvar na svetu. A na to da ti je sa njim najbolje, jer je on najbolji za tebe ukazuju i neki neromantični momenti.

Više ne brineš o tome da li si baš svuda glatka

On nema primedbe na nivo i svežinu tvoje depiliranosti. Možeš da odmoriš kožu od stalnog čupanja i brijanja, jer te baš briga koliko si glatka, tačno znaš da to uopšte ne utiče na strast među vama, ali je još važnije što to ne utiče na tvoje samopouzdanje. Znaš da ne moraš da budeš savršena da bi se osećala seksi, jer si njemu uvek seksi, takva kakva si, a to je jedno fantastično osećanje, koje povećava kvalitet vašeg odnosa na svim nivoima.

Dešava se da se glasno smejete tokom seksa

Kad neko od vas nešto odvali, ili uradi nešto nespretno ili se desi neka omaška – vi se tome smejete i zezate se bez zadrške. Ima puno neprijatnih stvari koje mogu da se dese za vreme seksa i da vam pokvare erotsko raspoloženje, ali to nije bitno, jer se niko od vas dvoje ne trudi da ostavi utisak. Prosto uživate jedno u drugom i u svemu što prisnost i intima nose.

Comments