Dobre stvari se često u životu dešavaju tako – dođu kad ih uopšte ne očekujete, kad ste okupirani nečim drugim i kad prestanete da žudite. Možete provesti dobar deo života tražeći svoju srodnu dušu, a ona se može pojaviti kad odustanete i premestite pažnju na drugu oblast života. Neočekivana ljubav se dešava češće nego što mislite, kada se vaša energija proširi i kad zajedno sa fokusom na traganje nestane i tuga, razočaranja ili očaj što nikako ne nalazite ono što želite.

Prihvatanje i pomirenje predstavlja transformativni deo – oslobađate se brige, straha i osećanja neuspeha i tek kada očekivanja i strahovi popuste ili nestanu, sticajem okolnosti, snaga vaše želje „proradi“. Ne možete to uraditi svesno, u nameri da tako privučete ljubav, ali ovo su horoskopski znaci koji imaju najveće šanse da im se to spontano dogodi i da ih neočekivana ljubav nađe, kada prestanu da je traže.

Horoskopski znaci kojima se može dogoditi neočekivana ljubav

Lavovi mogu doživeti prijatno iznenađenje

Volite da kontrolišete svaki aspekt svog života, jer ne podnosite pomisao da ste nemoćni i nemate uticaja. Želite da budete odgovorni za svaku svoju odluku i lider u svakoj situaciji. Međutim, postoje aspekti koji su potpuno van vaše kontrole, kao što je upoznavanje srodne duše. Neočekivana ljubav bi vam se mogla dogoditi kada ste potpuno nespremni i kada je vaša pažnja usmerena na druge oblasti života kojima pokušavate da upravljate i probleme koje pokušavate da rešite. To može biti uzbudljivo iznenađenje, koje vam menja život i u početku vas može uplašiti. Ali to je podsetnik da se najbolje stvari u životu često ne mogu planirati i svesno izabrati – one će se desiti, bez obzira da li ste spremni ili ne.

Neočekivana ljubav može zadesiti Vage

Vi ste romantična duša, ali ste istovremeno i vrlo realni i logični. Ako ste proveli toliko vremena tražeći svoju srodnu dušu i proživljavajući ljubavne promašaje, brodolome i neuspehe, verovatno ćete reći sebi da možda i ne postoji to što tražite i usmerićete se na druge brojne stvari u životu koje vas mogu ispuniti i usrećiti. Imate svoje snove koje želite da pratite, strasti koje vas podstiču, hobije koji vas zaokupljaju, ljude kojima se posvećujete i vaš život je pun ljubavi i radosti, čak i kada ste sami i kada vam romantične veze ne uspevaju. I kada ste zaokupljeni bogatstvom života i zauzetiji nego ikad, neočekivana ljubav se može pojaviti na putu kojim ste krenuli iz sasvim drugih razloga. Upamtite da držite svoje srce otvorenim – ne morate da birate između veze i svojih snova i težnji, jer prava osoba će ići paralelno sa vama, slediće isti put i u njoj ćete pronaći podršku, inspiraciju i saputnika kakvog ste oduvek želeli. Ohrabriće vas i inspirisati da postignete ono što želite, jer i ona želi isto što i vi – životnog partnera koji ima mnogo više od jedne uloge u njenom životu.


Pročitajte i ovo: 3 najmudrija znaka zodijaka od kojih ćete uvek dobiti odličan savet

Jarac može biti zatečen

Nikako ne volite iznenađenja. Želite da budete informisani detaljno o svemu u šta se upuštate, želite da imate plan B, ako plan A ne profunkcioniše, precizni ste i organizovani – niko vam nije ravan u tome (osim, možda, Devica). Za sve što vam predstoji pripremate se danima, pa i mesecima unapred. Ali, ljubav je nepredvidiva i ako je deo vašeg životnog plana, ne možete je ubeležiti u rokovnik i odrediti datum. Neočekivana ljubav koja vas može „snaći“ poput vremenske nepogode, poremetiće vaše planove i morate u sebi pronaći fleksibilnost i prilagoditi se, kada se to dogodi. Vaša srodna duša neće ući u vaš život na vašoj vremenskoj liniji i promenu koja vas očekuje ne možete predvideti i njome upravljati. Ali kada voz ljubavi stigne, samo treba da se ukrcate i povezete – i da uživate u vožnji.

Vodolija nikada ne traži ljubav

Neočekivana ljubav vas može „zadesiti“ u bilo kom trenutku – zato što vi to nikada ne očekujete. Ljubav nije vaš prioritet broj jedan i nikada se i niste upuštali u potragu, imate pametnija posla. Toliko ciljeva koje treba da postignete, ljudi kojima treba da pomognete, pitanja na koja tražite odgovore – niste sigurni da uopšte imate u svom životu prostora i vremena za vezu. Kada se pojavi vaša srodna duša, nastupa transformacija u koju nećete rado stupiti. To je velika lekcija i iskušenje za vas – hoćete li biti tvrdoglavi i držati se onoga što znate, ili ćete rizikovati i upustiti se u nepoznato? Nemojte odgurnuti nebeski dar – pustite drugu osobu u svoje srce, neka vam se približi, neka vas doživi i neka vam promeni život.

Pročitajte i ovo: 4 znaka zodijaka koji imaju najviši stepen samosvesti

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Brankica Milošević

Comments