Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Do dvadesete već imaš neka trajna prijateljstva, neka bivša i neka nova, koja imaju tendenciju da postanu trajna. Sve ti je jasnije koliko je prijateljstvo važno, koliko prijatelji zaista jesu tvoja druga porodica, tvoji najrođeniji koje si izabrala sama i koji su ti često bliskiji i više tvoji nego tvoja prava porodica. Ali, ni prijateljstvo nije lako i jednostavno, naročito kad ste svi mladi, egocentrični, obuzeti svojim potrebama, željama i idealima. Ovo su neke neprijatne istine o prijateljstvu, za koje si sa dvadesetak sasvim zrela i spremna.

Oni za koje misliš da možeš na njih da računaš, neće biti uvek tu za tebe. Ponekad neće moći, jer su daleko, a ponekad prosto neće hteti.

Isto važi i za tebe – nećeš moći da budeš tu uvek za one koji računaju na tebe, jer si daleko, ili si suviše zauzeta turbulencijama u svom životu, da bi ikome izašla u susret.

Neki tvoji prijatelji će biti uspešniji od tebe. I ti ćeš biti uspešnija od nekih. I to će celog života varirati i menjati se, jer se sa godinama i zrelošću menjaju merila uspeha i jer će neko prosto imati više sreće u nečemu.

Osetićeš kako su se udaljili neki ljudi koje godinama znaš i kako ih sve više doživljavaš kao strance, dok će se istovremeno pojaviti neki novi i nepoznati sa kojima ćeš se osećati kao da ih znaš sto godina.

prijateljstvo3 Neprijatne istine o prijateljstvu koje treba da znaš u svojim dvadesetim

Editors choice