Neprijatni momenti tokom seksa. Svi smo ih doživeli i svi smo ih preživeli. Zato sada možemo da razgovaramo otvoreno o tome. Sigurno ste primetili kako vam je dosta lakše kada sa svojim prijateljima podelite neku awkward priču. Sada sam ja vaš prijatelj koji će sa vama podeliti neprijatne scene koje su, sigurna sam, svi doživeli.

Prebrza ejakulacija

Da, to je ono o čemu se navodno ne razgovara. Odnosno, ne bi trebalo da se spominje. Ali zašto? Ovo je sasvim normalna stvar. Kada je hetero seks u pitanju, postoji određena stigma da muškarci, navodno, treba da izdrže određeno vreme. Ali, hajdemo ovako. Do ženskog orgazma je dosta teže stići, to smo utvrdili. Zar i nama ne bi bilo mnogo lakše kada bismo mogle brzo da doživimo orgazam?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Эстетика (@emperiance)

Prvi seks je uvek takav. Pomalo je neprijatno, ali oboje znate da ste to želeli. Ako se viđate već neko vreme – jasno je da se između vas oseća seksualna tenzija. Zbog toga je razumno ako vaš partner brzo doživi ejakulaciju. To ne umanjuje njegovu vrednost niti ga čini manje iskusnim. Nije kao da ćete imati samo jedan seks i to je to. Uostalom, nakon što muškarac doživi orgazam, postoji mnogo načina da i svoju partnerku dovede do orgazma – oralni seks, fingering – sve je to seks i sve će to dovesti vašu partnerku do vrhunca. Nema potrebe da se ni vi ni ona osećate loše, samo nemojte da odustanete.

Pročitajte i ovo: #sextalk: 5 mitova o seksu koje treba da razbijemo

Skidanje unihopki

Ovo me uvek nasmeje! Pogotovo kada je zima. Osoba sam koja uvek na sebi ima više slojeva odeće, zbog čega je zimski seks, ako ga možemo tako nazvati, pomalo čudan. Kada uđemo u sobu i sve krene svojim tokom, ja odmah pomislim na to kako će imati malo više posla ako želi da me “skine”. I to ima svoju određenu čar. Nekada momci nisu ni sigurni kako da to učine, zbog čega im treba malo više vremena, ali na kraju smo, ipak, goli.

Previše dugo traje

Da, o tome ćemo sada da pričamo. Nadovezaću se na priču o tome da muškarci, nekada, brzo dožive orgazam. Iskreno, ako je potrebno da biram, pre bih izabralu tu opciju nego onu u kojoj traje predugo. Jer, ako traje predugo, onda je meni, ne znam kako je za druge, baš teško da dođem do orgazma. Pogotovo ako traje dugo, a seks je loš. Znam da im je ta ideja u glavi samo zato što je porno industrija uzela maha, a i oni moraju da pokažu da su alfa muškarci, ali zaista ne treba da traje predugo. Ponoviću, postoji mnogo drugih načina da svoju partnerku dovedete do orgazma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Эстетика (@emperiance)

Queefin

Queefin bi trebalo da ima svoje potkategorije neprijatnosti. Ovo smo, sigurno, sve doživele. Kada imate seksa sa nekim i menjate poze, dešava se da se vaša vagina napuni vazduhom. Da, taj vazduh mora da izađe, i da, taj vazduh bira da izađe u najgorim mogućim momentima. Ali, to je u redu. Samo se nasmejte i nastavite dalje.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Da li ste dominantni ili potčinjeni?

Kada žele da ostanete ili žele da ostanu

Iskreno, ne znam šta je gora opcija. Ako žele da ostanu kod vas, a ipak ste bili raspoloženi samo za seks za jedno veče, ili kada vas pitaju da vi ostanete kod njih. Momci, devojke vole svoje rituale i preparate za lice ,i veoma se teško od njih odvajaju. Što znači da će teško prihvatiti da ostanu u random stanu. Što je skroz ok. Nema potrebe da vas to demorališe. Što bi se reklo – nije do vas. I zaista nije.

A onda kada oni žele da ostanu, a vi ih prethodno niste pitali da to urade, situacija je još neprijatnija. Ili jednostavno odluče da ostanu. I vi samo ne znate šta da radite. Ne želite da budete neprijatni i da ih izbacite iz kuće, ali nekako je neminovno da to želite da uradite.

Pročitajte i ovo: Poze u seksu koje će ženama omogućiti dolazak do vrhunca

Bonus neprijatna situacija

O ovome baš često pričam. Dejtovala sam sa jednim tipom, ali bili smo samo na dva dejta, ne računajući dan kada smo se upoznali. Kada sam ga prvi put pozvala kod sebe, dakle, nikada pre toga nije bio u mom stanu, ušao je i u prvih nekoliko minuta uključio bojler. Jer je  pretpostavljao da će se kasnije istuširati. Ne znam da li je to slučaj sa vama, ali ja svoj lični prostor obožavam. I ovo je, konkretno, bilo previše za mene. Nije mi bilo jasno kako je toliko opušten i kako je sebi dao pravo da to uradi u tuđoj kući. Pritom, ponoviću, prvi put je ušao u moj stan.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Milica Antić

Comments