Kapiraš da odnos može da potraje i stvari kojima se besmisleno kinjiš počnu da otpadaju same od sebe, kao sasušena krasta. Osećaš se dobro sama sa sobom – samopouzdanje raste onom brzinom kojom se smanjuju i nestaju brojne nesigurnosti koje su te opterećivale u početku.

Nestaje neverica

Previše dobro da bi bilo istinito? Ne, nego baš onako kako treba da bude, a dobrih stvari nikada nije previše. Jedino što nisi navikla da se tako dobro osećaš i što si stalno očekivala da se pojave neke skrivene smetnje i opravdaju tvoju nesigurnost. Ali vreme prolazi, tebi je i dalje dobro, a on se nije pretvorio u psihopatu, nije te povredio i izdao, čak izgleda da te sve više voli. Kad shvatiš da baš tako i treba da se odvija veza koja ima šanse da potraje i uspe, opustićeš se.

Nestaje ljubomora

Naročito ona koja se odnosi na njegove drugarice i prijateljice. Ti si nova u njegovom životu, a one nisu i ko zna šta se tu u stvari dešava i da li je bilo neke istorije, ili ga neka od njih drži u frend-zoni dok joj ne zatreba. Sve te sumnje i pretpostavke su možda tačne, ali uopšte nisu važne. One su i dalje njegove drugarice i prijateljice, a ti si mu devojka.

veza 3 3 Nesigurnosti koje nestaju kad si sigurna u stabilnost veze
Comments