Hajde da se na trenutak ne osvrćemo na ostatak radne nedelje i da se fokusiramo na lepe stvari kao što je – muzika.

Došao je momenat da udahneš duboko i utoneš u to šta novo slušamo ove nedelje jer – #NewMusicFriday.

Dok smo prethodne nedelje uživali u novoj muzici Ellie Goulding, Rosalie, Chris Browna, Sare Jo i mnogih drugih, sad ćemo ipak da slušamo Beyonce, Lykke Li, Billie Eilish, Ed Sheerana, dugo očekivani The Lion King soundtrack i mnogo toga još.

A naravno, pored muzike tu su i muzički spotovi koje bi trebalo da obavezno čekiraš!

Beyonce – Spirit

Osim što će glumiti Nalu Disney ostvarenju The Lion King, naravno i da Beyonce peva na soundtracku. Pesma Spirit je originalna numera koja je snimljena za potrebe ovog filma i definitivno je jedan od budućih filmskih klasika, koje nam Disney dostavlja godinama unazad.

SebastiAn – Beograd

U čast svog srpskog porekla, pariski DJ i umetnik SebastiAn (Sebastian Akchoté) predstavio je danas singl i spot po imenu Beograd koji svetskoj publici predstavlja jedinstveni duh srpske prestonice. Novo izdanje ujedno je i najava albuma Thirst koji će publika imati prilike da čuje od oktobra ove godine.

Lykke Li – sex money feelings die (remix) Feat. Lil Baby & snowsa

Britanska pevačica Lykke Li je malo začinila svoju pesmu sex money feelings die tako što su joj se na ovom singlu pridružili Lil Baby Snowsa za remix verziju pesmu. Svakako jedan od lepih chill pesmica koje ćemo rado vrteti.

BANKS – III (Album)

Napokon je izašao treći studijski album sve popularnije pevačice BANKS. Pod simboličnim nazivom III, donosi nam čak trinaest novih pesama u kojima ćes sigurno uživati. Mi odmah izdvajamo treći singl albuma, pesmu Contaminated koja će biti jedna od bitnijih pesama ove godine.

Ed Sheeran – No.6 Collaborations (ALBUM)

Ed Sheeran je objavio svoj četvrti studijski album pod nazivom No.6 Collaborations Project koji je potpuno drugačiji od svih ostalih iz prostog razloga što je svaka pesma na albumu saradnja. Samo neki od gostiju albuma su Justin Bieber, Khalid, Cardi B, Camila Cabello, Travis Scott, YEBBA, Ella Mai, H.E.R., Chance The Rapper, 50 Cent, Eminem, Bruno Mars, Meek Mill, Chris Brown, Ella Mai i mnogi drugi. Svakako je drugačije, eksperimentalno i evidentno star-studded što će ovoj britanskoj zvezdi opet doneti no.1 album širom sveta.

The Lion King: Original Motion Picture Soundtrack (ALBUM)

Ma ko ne želi da čuje Beyonce kako peva Can You Feel The Love Tonight? Vratimo se dvadeset i pet godina unazad i uživajmo malo u tim divnim pesmama iz filma The Lion King, koji sledeće nedelje kreće da se emituje u bioskopima zahvaljujući Disneyu.

Billie Eilish & Justin Bieber – Bad Guy (Remix)

Billie Eilish bi možda mogla ubosti svoj prvi no.1 hit na Billboard Hot 100, s obzirom da Bad Guy stoji na drugom mestu već nedeljama, a sada kada je remix verzija urađena sa Justin Bieberom gde je ona ostvarila svoje tinejdž snove, ovo može biti naš sledeći no.1. Pritom, svi gotivimo ovu pesmu i ovu devojku koja je oduševila sa svojim prvim studijskim albumom.

Comments