Došlo je vreme da se posvetiš svojoj muzičkoj plejlisti i da je updejtuješ sa najnovijim izdanjima iz #NewMusicFriday! 

Prošle nedelje smo imali mnoga muzička izdanja u kojima ćemo uživati jedan duži vremenski period, a neki do njih su Celine Dion, Zedd & Kehlani, Mariah Carey, Tove Lo, Maroon 5 i mnogi drugi, dok ove nedelje imamo nova izdanja od Camile Cabello, Charlie Putha, Sabrine Claudio, Summer Walker i mnogih drugih.

Pored novih muzičkih izdanja, tu su i spotovi koje bi trebalo da pogledaš.

Camila Cabello – Cry For Me

U ovoj prelepoj pesmi Camila Cabello peva o potencijalnom bivšem dečku, koji je nastavio svoj život nakon njihove ljubavi mnogo brže nego što je očekivala. Pesmu su producirali Louis Bell i Frank Dukes, koji su već sarađivali sa pevačicom na njenom prvom studijskom albumu. Ovo je još jedan odličan promo singl sa njenog predstojećeg albuma Romance. 

King Princess – Hit the Back

King Princess se sprema za izdavanje svog prvog studijskog album Cheap Queen koji izlazi krajem oktobra, a najnoviji singl Hit the Back je odličan izbor za promo singl. Prethodni singl Ain’t Together nas je oduševio, a ovaj je ekvivalentno dobar. Savršena muzika za jesenje vreme.

Dido – Just Because

Iako je objavila svoj studijski album Still On My Mind još u martu, pevačica Dido se odlučila da ipak svoj album na neki način dopuni sa par novih pesama i nekoliko akustičnih verzija, kao i remixa. Najnoviji singl Just Because je urađen u tipičnom stilu ove pevačice koji svi obožavamo, a odlična produkcija će vas naterati da se zaljubite u ovu pesmu.

Charlie Puth – Cheating On You

Nakon singlova I Warned Myself Mother, pevač Charlie Puth nastavlja da promoviše svoju novu muziku, a najnoviji singl nosi naziv Cheating On You. Lagani RnB hitić će ti se jako brzo svideti, a zarazan beat ti se brzo uvlači u uši. Nova era Charlie Putha moramo priznati da mnogo obećava i ne možemo da dočekamo novi studijski album.

Halsey – clementine

Pevačica Halsey se sprema za izdavanje svog trećeg studijskog albuma Manic koji će biti objavljen polovinom januara. Na svoj rođendan je odlučila da obraduje svoje fanove singlom i spotom za numeru clementine. Veoma interesantna up-tempo balada je jako lepo legla ovoj pevačici i ima određenu dozu emocije gde možemo da osetimo ranjivost Ashley, koje je pravo ime ove pevačice.

Sabrina Claudio – Truth Is… (ALBUM)

Jedno od današnjih najlepših izdanja je Sabrina Claudio sa svojim drugim studijskim album Truth Is… Od gostiju na albumu se pojavljuje samo ZAYN, a ovo je najidealnija muzika za jesen. Opuštajući ritmovi sa melaholičnim glasom će biti dobitna kombinacija za ovo godišnje doba, a nećeš moći da prestaneš da vrtiš ovaj album na repeatu.

Maluma & J Balvin – Qué Pena

Maluma J Balvin su uvek odličan spoj, a njihov najnoviji hit Qué Pena ćemo slušati čak i u zimskim danima. Veoma interesantan singl i spot zaslužuju mesto na tvojoj plejlisti, a muzika će te sigurno terati da đuskaš.

Black Eyed Peas & Anitta – eXplosion

Bend Black Eyed Peas se vraća na svetsku muzičku scenu u malo manjem sastavu, tačnije bez Fergie. Ali to nije problem za ove momke, jer im na novom singlu eXplosion asistira Anitta. Futuristički zvuk je kao i uvek veoma prepoznatljiv za ovaj bend, a latino elementi u misku sa afričkim su dobitna kombinacija za ovaj budući klupski hit.

Pia Mia, Gunna, Carnage – Don’t Get Me Started 

Pevačica Pia Mia je na novom singlu sarađivala sa Gunnom Carnageom. RnB pesma Don’t Get Me Started ima odličan mix RnB i laganom hip-hop zvuka koji donose jako lagan hit za ovu pevačicu koja već duže vreme pokušava da se probije na svetsku muzičku scenu.

Dan + Shay & Justin Bieber –  10, 000 Hours

Duo Dan + Shay je objavio svoju najnoviju saradnju sa Justin Bieberom. Singl 10, 000 Hours je urađen u kantri žanru, što je malo čudno za Biebera, ali svakako je osvežavajuće još jednom ga čuti u malo drugačijem stilu. Interesantan i lagan singl koji će ti se dopasti.

Comments