Došao je trenutak da ponovo updejtuješ svoju playlistu uz najnovija #NewMusicFriday izdanja!

Prošle nedelje smo imali priliku da slušamo novi singl Tinashe, ROSALÍE, George Michaela i gledali spotove Doje Cat, Katy Perry i mnogih drugih, dok ove nedelje tu je dugočekivani album Céline Dion, najnoviji singl Billie Eilish, Camile Cabello, saradnja Taylor Swift Shawn Mendesa i mnogo toga još!

Takođe, kao i svake nedelje do sad možeš da pogledaš nove muzičke spotove! 

Céline Dion – COURAGE (Album)

Nakon pauze duge šest godina otkad je Céline Dion objavila svoj poslednji studijski album Loved Me Back To Life, pored nove svetske turneje dobijamo i novi dvanaesti po redu studijski album ove dive, koji nosi simboličan naziv – COURAGE. Posle turbulentnih par godina, život ove pevačice je provučen kroz savršenih dvadeset pesama koje su apsolutni #must na tvojoj plejlisti. Ovo je jedno od onih muzičkih izdanja koji će vremenom postati samo jedan jako lep klasik.

Billie Eilish – everything i wanted

Kraj najznačajnije godine u svojoj karijeri Billie Eilish obeležava novim emotivnim singlom pod nazivom everything i wanted. Pesma koju su ona i njen brat Finneas pisali jedno drugom, nastala je delom u njihovom studiju u Highland Parku i delom na turneji ovog leta, te predstavlja savršen pečat na ovogodišnjem uspehu Billie i Finneasa kao njenog saradnika tekstopisca i producenta. “Ovo je pesma koju smo brat i ja pisali jedno o drugom“, objašnjava Billie. “Bez obzira na to šta se dešava, uvek smo bili i bićemo tu da stvari učinimo boljima“. Ranije ove godine, kantautorka i muzičarka je predstavila svoj prvi album WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? koji je debitovao na prvom mestu Billboard 200 liste, a prvo mesto na Billboard Hot 100 listi zauzeo je njen singl bad guy, koji je prethodnih meseci sa razlogom okupirao, kako globalne, tako i domaće radio stanice. Album WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? trenutno je najprodavaniji debi album 2019. godine i najveći debitantski uspeh u Severnoj Americi čitave ove decenije, uključujući i ženske i muške izvođače. Njega su u celosti napisali i producirali sedamnaestogodišnja Billie i njen brat Finneas, koji su gotovo celu prethodnu godinu proveli radeći u pokretu ili snimajući kod kuće, kad god su za to imali prilike.

Taylor Swift – Lover (Feat. Shawn Mendes) [Remix]

Treći singl još uvek aktuelnog albuma Taylor Swift, po kom je ovo muzičko izdanje i dobilo naziv je urađen u remix verziji sa megapopularnim Shawn Mendesom. Iako su ova dva artista godinama unazad veliki prijatelji i sarađivali su na turnejama zajedno, ova saradnja je bila long overdue. Ako ste voleli ovu pesmu sa albuma Swiftove, sad ćete je još više voleti.

Shakira – Shakira in Concert: El Dorado World Tour (Album)

Nakon uspešne svetske turneje El Dorado World Tour, Shakira objavljuje i live album pod nazivom Shakira in Concert: El Dorado World Tour. Ovo je jako pametan marketinški potez i ujedno peti live album koja ova četrdesetdvogodišnja pevačica objavljuje, iz prostog razloga što će Shakira nastupiti rame uz rame sa Jennifer Lopez na predstojećem Superbowlu.

Camila Cabello – Living Proof

Pop hitmejkeri Mattman & Robin su producirali novu pesmu Camile Cabello, koja će se naći na njenom drugom studijskom albumu Romance, koji će zvanično biti objavljen 6. decembra. Lagana pop pesmica gde Camila malo eksperimentiše sa svojim vokalnim rasponom je još jedan fantastičan promo singl sa ovog predstojećeg albuma.

Taylor Swift – Beautiful Ghosts (From the motion picture CATS)

Taylor Swift napokon ima prvu numeru koja bi mogla da joj donese nominaciju za Oskara! Zahvaljujući njeno učešću u filmu CATS, ova pevačica je snimila numeru Beautiful Ghosts koju je napisala u saradnji sa legendarnim Andrew Lloyd Webberom, koji je u originalu producirao ovaj pozorišni mjuzikl. Za produkciju pesme su zaslužni Nile Rodgers i Greg Wells. Držimo palčeve za Taylor kada budu objavljivali nominacije za Oskara! 

R3HAB & ZAYN & Jungleboi – Flames

Najnovija saradnja na numeri Flames je nastala između R3HAB-a, ZAYN-a Jungleboi-a. Ne razumemo trenutni trend da sve pesme traju dva i po minuta, jer za ovakav singl nam to nikako nije dovoljno. Povratak ZAYN-a u malo komercijalnije vode nije nimalo loš, a ovo je još jedna traka vredna tvoja pažnje.

Hayley Kiyoko – L.O.V.E. Me

Hayley Kiyoko je objavila treći singl svog predstojećeg albuma I’m Too Sensitive for This Shit. Pesma pod nazivom L.O.V.E Me je jedna jako lepa pop pesmica urađena u stilu ove pevačice. Ujedno, ovo je jedan potencijalni veliki radijski hit koji nam preti da ćemo ga dosta slušati.

Comments