Došao je trenutak da ponovo updejtuješ svoju playlistu uz najnovija #NewMusicFriday izdanja!

Prošle nedelje smo uživali u novim singlovima Selene Gomez, Tinashe, Frank Oceana, Keshe, Lizzo, Ariane Grandedok ove nedelje imamo nova izdanja poput novog albuma Kanye Westa, soundtracka Charlie’s Angels koji je producirala Ariana Grande, novi singlovi Kehlani, Teyane Taylor, HAIM, Due Lipe, Sam Smitha i mnogih drugi.

Takođe, kao i svake nedelje do sad možeš da pogledaš nove muzičke spotove! 

Charlie’s Angels (SOUNDTRACK)

Jedno od najboljih soundtrack izdanja za ovu godinu je definitivno Charlie’s Angels album. Osim što je izvršni producent albuma Ariana Grande, na ovom albumu se nalaze neke od najvećih muzičkih saradnji za ovu godinu. Već smo čuli Don’t Call Me Angel od Ariane, Miley Cyrus Lane Del Rey, a sa Arianom na ovom albumu još imaju duete Chaka Khan, Normani, Nicki Minaj i Victoria Monét. Osim ovih saradnji, na albumu se još nalaze numere Anitte, Donne Summer, M-22, Arlissa, Kiana Ledé, Jack Elliott i Allyn Ferguson. Ovo je apsolutno jedno od najjačih star-studded soundtrackova u istoriji filmske muzike. Nadajmo se da će film isto tako opravdati naša očekivanja.

Kanye West – JESUS IS KING (ALBUM)

Malo je reći da je ovaj album dugo očekivan. Internet i mediji su nedeljama o njemu brujali, potpomognuti nagađanjima i iščekivanjem fanova u čitavom svetu. Kanye West predstavio je JESUS IS KING, njegov deveti studijski solo album, u petak, zajedno sa istoimenim IMAX filmom. Tekstovi pesama, gospel, solo deonice saradnika na albumu, ali i merch koji je Kanye predstavio uoči JIK ne prestaju da budu centralna tema na internetu. Nama ostaje da nastavimo sa preslušavanjem i, ovog petka, zadaćemo ti jedan težak zadatak – odabrati favorite sa albuma!

Dua Lipa – Don’t Start Now 

Dugoočekivani povratak Dua Lipe je napokon stupio na snagu! Najnoviji singl Don’t Start Now koji je ujedno i prva pesma sa njenog predstojećeg drugog studijskog albuma je inspirisana muzikom osamdesetih. Ovaj singl je producirao pop genije Ian Kirkpatrick koji je zaslužan za nekoliko hitova Britney Spears, Selene Gomez i mnogih drugih. Moramo priznati da smo očekivali malčice više od prvog singla, ali svakako nimalo loša numera.

Teyana Taylor & Kehlani – Morning

Koliko je RnB muzika trenutno jaka, govori i činjenica da apsolutno svake nedelje imamo neko novo jako dobro muzičko izdanje. Najnovija saradnja koja nas je itekako obradovala je nastala između Teyane Taylor Kehlani. Singl Morning je još jedna pesma inspirisana muzikom početka ovog veka i jedan od najboljih singlova ove nedelje.

Arin Ray – A Seat

Arin Ray je nova RnB senzacija! Nekima je poznat kao jedan od takmičara Britney Spears u drugoj sezoni američkog X-Factora 2012. godine, a pisao je pesme za neke od najvećih imena industrije poput Chris Browna, Vic Mense Juice WRLDa pre nego što se pustio u solo vode. Njegov singl A Seat je jam za spavaću sobu, a uvek nam realno treba takve muzike.

Sam Smith – I Feel Love

Sam Smith je obradio timeless hit Donne Summer koji je producirao Giorgio Moroder i važi za početak elektronske muzike iako je objavljena još 1977. godine. Da, u pitanju je I Feel Love singl koji je fantastičan u interpetaciji ovog britanskog pevača.

Halsey & Axwell – Graveyard (Axwell Remix)

Poslednji singl Halsey sa njenog predstojećeg albuma Manic koji će biti objavljen u januaru naredne godine je dobio remix verziju. Club verzija singla Graveyard je bila zaduženje Axwella i moramo priznati da ovo zvuči fantastično za svaki izlazak koji planiraš.

Comments