Došlo je vreme za taj New Music Friday! 

Prošle nedelje smo slušali novu Halsey, Mark Ronsona, Madonnu i mnoge druge, a sada je došao red da ti predložimo nove pesme koje možeš dodati na svoju plejlistu.

Ova nedelja nam je malo slabija su muzičkim izdanjima, već smo dobili dosta pesama koje ćemo slušati u toku leta sigurno.

Šta sve to imamo ove nedelje, čekiraj u nastavku.

Ally Brooke – Lips Don’t Lie (Feat. A Boogie With A Hoodie)

Devojke koje su pripadale grupi Fifth Harmony gaze svoj zvezdani put solo karijerama, a jedna od njih koja ima strava letnju stvar trenutno je Ally Brooke! Traka Lips Don’t Lie je napravljenja u saradnji sa A Boogie With A Hoodie i ima taj letnji zvuk koj će te terati da đuskaš.

Ed Sheeran – Cross Me (Feat. Chance The Rapper & PnB Rock)

Pesma Cross Me je drugi singl predstojećeg albuma Ed Sheerana, koji nosi naziv No. 6 Collaborations Project i biće objavljen 12. jula ove godine. Ovo je ujedno saradnja sa Chance The Rapperom PnB Rockom.

Aladdin Soundtrack (ALBUM)

Napokon je održana premijera filma Aladdin, a samim tim je objavljen i soundtrack. Pored pesme A Whole New World koju su prepevali ZAYN Zhavia Ward, sad nam je stigao kompletan soundtrack gde možemo slušati i pesme kao što su A Friend Like Me, Prince Ali itd.

Jess Glynne & Jax Jones – One Touch

Producent Jax Jones je udružio snage sa jednim od najvećih vokala Velike Britanije, Jess Glynne i rezultat je pesma One Touch. Siguran budući radio hit.

Kygo & Chelsea Cutler – Not Ok

Pesma Not Ok je u tipičnom stilu ovog DJa i producenta, tako da Kygo ne može da omane. Ovaj put mu se na traci pridružuje vokalno Chelsea Cutler. Još jedan fin radio hit u najavi.

Astrid S – The First One

Još jedna mlada nada pop scene je Astrid S koja sprema svoj prvi studijski album na kom će se naći novi singl pod nazivom The Fist One. Lagana pop pesmica koja će vam se svideti već na prvo slušanje.

5 Seconds of Summer – Easier

Rock bend koji nam dolazi iz Australije je objavio novi singl uz propratni spot. 5 Seconds of Summer je svakako bend na koji treba obratiti pažnju, a ne sumnjamo da će sa novim singlom Easier se naći u barem top 10 na svim plejlistama.

Sigala & Becky Hill – Wish You Well

Kao i Kygo, Sigala ima fin radijski hit u najavi. Vokale na ovoj traci Wish You Well je iznela Becky Hill, a koliko je traka savršena, možemo istaći kao nešto što će verovatno biti hit na festivalima ovog leta.

Comments