Nakon što smo prošlog petka uživali u novoj muzici koju su objavili ZAYN, Ciara, Madonna i mnogi drugi sada je došao red na novu muziku za tvoju plejlistu.

Malo je čudno što generalno u muzičkoj industriji polovinom maja meseca nema ovoliko kvalitetnih muzičkih izdanja i objavljivanja albuma dok smo na korak do leta. Obično dobijemo nekoliko pesmica koje se leti vrte na svakoj mogućoj radio stanici i to je to. Izdanja u vidu albuma su neočekivana i to možda može da u vidu iznenađenja i neočekivanosti da poveća količinu prodaje i streaminga koji ima velik uticaj na cifre trenutno.

Šta to slušamo novo ove nedelje i šta ćemo dodati na plejlistu, saznaj u nastavku.

Madonna & Quavo – Future

Madonna pre nego što nastupi na Eurosongu sutra je danas objavila novu saradnju sa svog predstojećeg albuma Madame X. Ovaj put je u pitanju pesma Future koja je saradnja sa reperom Quavom iz rep benda Migos. Pesma je kombinacija reggaeton i dancehall zvuka i jedan od kontendera za pesmu leta.

Halsey – Nightmare

Nakon što je dobila svoj prvi solo broj jedan hit u karijeri sa Without Me, Halsey prelazi iz pop voda malo više u rock vode sa najnovijim singlom Nightmare. Pesmu su producirali Benny Blanco Cashmere Cat. Ovo je ujedno nastavak njenog umeća kao tekstopisac i nastavlja da piše kao Ashley, što i jeste njeno pravo ime, dok je umetničko jednostavno Halsey.

Lana Del Rey – Doin Time

Lana Del Rey je završila snimanje svog novog albuma Norman Fucking Rockwell čiji se izlazak očekuje ovog leta iako još uvek nema preciznog datuma. Pesma Doin Time je nešto što pruža fanovima uvid u novu eru ove pevačice dok čekaju album.

MALUMA – 11:11 (ALBUM)

Jedan od trenutno najatraktivnijih latino izvođača je zasigurno Maluma. Od danas možete da slušate i njegov novi album pod nazivom 11:11, a sastoji se od čak 16 pesama. Samo neki od gostiju albuma su Madonna, Ricky Martin, Ozuna, Nicky Jam, Zion & Lennox, Ty Dolla Sign, Chencho Farina. Latino zvuk koji je evidentan na ovom albumu je odličan izbor za slušati bukvalno svaki dan ovog predstojećeg leta, ukoliko stane kiša.

OneRepublic – Rescue Me

Još jedan boy bend nam se vraća posle male pauze na scenu, a u pitanju je divan OneRepublic. Singl Rescue Me je napisana i producirana naravno od strane frontmena benda Ryan Teddera.  Pesmica sa jako cool beatom će ti se jako brzo uvući u uši.

Mark Ronson – Don’t Leave Me Lonely Feat. YEBBA

Producent koji je mnogo tražen i koji je zaslužan za neke od najvećih hitova u poslednjih nekoliko godina Mark Ronson se sprema za izdavanje svog petog studijskog albuma pod nazivom Late Night FeelingsJedan od promo singlova je pesma Don’t Leave Me Lonely, jedna od saradnji sa pevačicom YEBBAom. Slatka pesmica u stilu ovog muzičara je pun pogodak.

Jennifer Lopez & Steve Aoki – Medicine

Poslednji singl Jennifer Lopez dobija mali remake. Nakon što je originalna verzija sa sve trubačima i reperom French Montanom, sada prelazimo u klupsku verziju na koju je uskočio DJ i producent Steve Aoki.

Comments