Došlo je vreme da napokon updejtuješ svoju plejlistu sa najnovijom muzikom iz naše #NewMusicFriday rubrike! 

Dok smo prošle nedelje slušali novu muziku Sabrine Claudio, Camile Cabello, Charlie Putha i mnogih drugih, ove nedelje imamo priliku da slušamo novi singl Harry Styles, latino singl Jennifer Lopez, još jednu pesmu Camile Cabello i mnogo toga još.

Pored svih novih muzičkih izdanja, tu je i nekoliko novih muzičkih spotova koje bi trebalo da pogledaš.

Jennifer Lopez – Baila Conmigo

Jennifer Lopez se vraća na muzičku scenu sa španskim singlom Baila Conmigo, koji odiše latino ritmom. Iako je latino zvuk uvek usko vezan za leto, ove jeseni ipak ćemo da đuskamo uz novu JLo. Možda je vreme da ova pevačica napokon izbaci svoj drugi studijski album na španskom jeziku.

Camila Cabello – Easy

Camila Cabello ne prestaje sa izdavanjem nove muzike! Kao što je bila najavila na društvenim mrežama, ona objavljuje tonu nove muzike. Nakon prošlonedeljnog singla Cry for Me, došao je red na pesmu Easy. Up-tempo balada je fantastična, a melaholični glas pevačice je savršeno legao na “dreamy” ritam.

Harry Styles – Lights Up

Najnovije muzičko izdanje sa predstojećeg Charlie’s Angels soundtracka je saradnja između Kash Doll, Kim Petras, Alme i Stefflon Don. Traka How it’s done je bržeg ritma i još jedna lepa saradnja između ženskih izvođača za predstojeći album koji će biti objavljen prvog novembra. Fun fact: Izvršni producent albuma je Ariana Grande. 

Becky G – Mala Santa

Becky G napokon objavljuje svoj prvi studijski album koji će nositi naziv Mala Santa. Numera po kojoj album nosi ime. Odličan trap ritam u kombinaciji sa latino zvukom je zapravo već peti singl albuma. Ovakve muzike nam nikad nije na odmet, zaista.

JoJo – Joanna

JoJo nastavlja svoju muzičku karijeru nakon što je objavila povratnički album 2016. godine. Nakon borbe sa izdavačkom kućom koja je imala prava na sav njen materijal, ova pevačica ponovo snima fantastičnu muziku, a singl Joanna je posvetila evidentno sama sebi, jer joj je to i pravo ime. Odlična numera sa moćnim vokalima ove pevačice je #must na tvojoj plejlisti.

Gucci Mane – Tootsies (Feat. Lil Baby)

Gucci Mane objavljuje svoju saradnju sa reperom Lil Baby na traci Tootsies. Ovo je klasično rap izdanje, što čini ovaj singl prilično generičnim. Cool pesmica da slušaš u pozadini dok radiš nešto lagano.

Cher Lloyd – M.I.A.

Cher Lloyd je još jedan artist koji se vraća na muzičku scenu, ovog puta sa singlom M.I.A. Ova nekadašnja učesnica X-Factora se još jednom baca u posao kako bi dominirala chartovima Velike Britanije. Pesmu su producirali Joznez & Nico The Owl, a ovo je ujedno i prvi singl njenog predstojećeg trećeg studijskog albuma.

Hayley Kiyoko – Demons

Najnoviji singl Hayley Kiyoko nosi naziv Demons i naće se na njenom drugom studijskom albumu I’m Too Sensitive for This Shit. Malo čudna numera je odličan uvod u jesen, naročito zbog ritmova koji aludiraju na Halloween, što je fantastično i svakako osvežavajuće na muzičkoj sceni.

Lil Kim – 9 (ALBUM)

Nakon četrnaest godina pauze, reperka Lil Kim objavljuje svoj peti studijski album pod nazivom 9. Gosti na albumu su Musiq Soulchild, Rick Ross, Rich The Kid, City Girls O.T. Genasis. Nedostajala nam je muzika ove reperke, a album traje samo pola sata što ga čini brzim za preslušavanje i odličnim rap izdanjem.

Ne-Yo – Another Kind Of Christmas (ALBUM)

Za nas je možda malo rano za Christmas muzička izdanja, ali Ne-Yo je objavio svoj prvi album ovog tipa pod nazivom Another Kind of Christmas. Jedanaest božićnih pesama u RnB stilu, pa da li možemo da poželimo više za predstojeće praznike?

Comments