Pixie Lott – Fake

Britanska pevačica Pixie Lott nam se isto vraća na muzičku scenu nakon duže pauze sa baladom Fake. Evidentni elementi klavira i violine u pesmi u kombinaciji sa njenim snažnim vokalima čine ovu pesmu jako lepom, fantastično produkcijski odrađenom pesmom.

Carly Rae Jepsen – Too Much

Novi promo singl sa albuma Dedicated koji izlazi 17. maja, pevačice Carly Rae Jepsen nosi naziv Too Much. Elektro elementi u produkciji ove pesme su nešto što će vam zadržati pažnju, a ova pevačica postaje sve poznatija po ovakvom zvuku odlične pop muzike.

Ingrid Michaelson – Missing You

Pevačica Ingrid Michaelson je jedno od imena koji rastu u muzičkoj industriji. Pesma Missing You je nešto što ćeš sigurno obožavati i slušati na repeatu dok šetaš i preslušavaš novu muziku koja će se vrteti na tvojoj plejlisti.

Major Lazer Feat. Skip Marley – Can’t Take it From Me

Sastav Major Lazer je napravio fantastičnu traku sa Skip Marleyom, pa će možda nakon malo dužeg vremena imati ponovo neki top 10 hit na top listama. Pesma You can’t take it from me je odlična stvar za neku žurku da đuskaš.

James Bay – Oh My Messy Mind (EP)

Britanski pevač James Bay nakon objavljenog dueta sa Juliom Michaels na pesmi Peer Pressure je odličio da objavi EP pod nazivom Oh My Messy Mind. Svako ko je fan ovog pevača, i ko nije će sigurno ove četiri pesme vrteti na svojim plejlistama.

James Arthur – Falling like the stars

Pobednik devete sezone britanskog X-Factora, pevač James Arthur je objavio novu pesmu pod nazivom Falling like the stars. Svako ko je fan njegove muzike će sigurno obožavati i ovu pesmu, koja je urađena baš u njegovom fazonu.

Kim Petras – Blow it All

Kim Petras ne prestaje da objavljuje dobru pop muziku, a sada je na red došla pesma Blow it All. Sanjiva pesma sa dobrim beatom je nešto što vam neće smetati da slušate dok radite nešto lagano.

Jhené Aiko – Triggered (Freestyle)

Kako postaje sve popularnije da se rade freestyle pesme, klubu ljudi koji vole da snime takve trake se pridružuje Jhené Aiko sa svojom novom pesmom Triggered. RnB zvuk visokog kvaliteta na koji smo navikli od ove pevačice je nešto što će ti se mnogo svideti.

Aazar, Tove Lo & Swae Lee – Diva

Saradnja između Aazara, Tove Love Swae Lee je napokon ugledala svetlost dana. Pesma Diva je još jedan Summer jam, sa veoma dobrim elementima elektronske muzike i sigurno nešto što će vas naterati da mešate kukovima gde god je čujete.

—————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/ciara

Jovan Žihlavski

Comments