Osim što nas raduje što je petak i napokon ćemo uživati u vikendu, došlo je i vreme za #NewMusicFriday!

Prošle nedelje smo imali priliku da uživamo u novom singlu Ariane Grande Social Housea koji ćemo sigurno vrteti još uvek na repeatu, Drake je objavio novu kompilaciju pesama, Mabel je izbacila svoj album prvenac koji nas je oduševio i mnogo toga još, dok se ove nedelje fokusiramo na novi singl Katy Perry, strava spot Teyane Taylor, novoj pesmi Zendaye, Keke Palmer itd.

Takođe, možeš čekirati i koje sve nove spotove imamo ove nedelje.

Katy Perry – Small Talks

Katy Perry je nakon singlova 365 Never Really Over odlučila da obraduje svoje fanove najnovijim singlom koji nosi naziv Small Talks. Pesmu je pisao i producirao Charlie Puth, koji je poznat po hitovima kao što su Attention We Don’t Talk Anymore. Svakako nakon dve Zedd producirane trake, ovo dođe kao osveženje u njenoj diskografiji.

Bazzi – Soul Searching (MIXTAPE)

Bazzi se, nakon vesti da se povlači iz sveta muzike, ipak predomislio i obradovao svoje fanove mixtapeom pod nazivom Soul Searching koji se sastoji od jedanaest pesama. Već su nam dobro poznate pesme Focus, I.F.L.Y. Paradise, a preostalih osam pesama su takođe jednako cool, i imamo još jednog gosta na ovom muzičkom izdanju pored 21 Savage repera, a u pitanju je još jedan reper – 6LACK.

Megan Thee Stallion – Hot Girl Summer (Feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Dugo očekivani singl reperke Megan The Stallion je napokon objavljen i nosi naziv Hot Girl Summer, oko čega blago rečeno drami jedno dva meseca unazad. Strava je što je ova pesma upgrejdovana, te su na nju dodati u vidu saradnje Nicki Minaj Ty Doll $ign. Usred leta jedan cool hit poput ovog nikad nije naodmet.

Lana Del Rey – Season of The Witch/ Looking for America

Ko bi drugi no Lana Del Rey obradio kultnu pesmu Season of the Witch, koja je snimljena za potrebe filma Scary Stories to Tell in the Dark. Ovo delo ćemo moći da čujemo u ovom hororu, a Lana je sigurno ponosna na svoj rad. S obzirom na to da joj to nije bilo dovoljno, objavila je i pesmu Looking for America, koju je producirao naš omiljeni Jack Antoff koji je poznat po svom radu na muzici Taylor Swift. Dok nestrpljivo čekamo njen šesti studijski album Norman Fucking Rockwell, imamo šta da slušamo od ove pevačice.

Mary J. Blige – Know

Pevačica Mary J. Blige ostaje kod zvuka RnB/Hip-Hopa sa početka 2000. godine, što mnogo gotivimo. Novi singl Know ima Mary vibe, koji je već dobro poznat i koji će ti se sigurno svideti.

Labrinth & Zendaya – All For Us

Osim što su trenutno svi opsednuti serijom Euphoria, kao šlag na tortu je došao singl Labrintha Zendaye. Britanski artist Labrinth je bio zadužen za muziku u ovoj seriji, dok je Zendaya bila dovoljno cool da napravi sa njim saradnju iako se više posvetila glumi nego pevanju u poslednjih nekoliko godina. Moramo priznati da je ovaj singl mnogo cool.

Keke Palmer – Twerk n Flirt

Keke Palmer je već dobro poznat multitalenat, a njen novi singl nosi naziv Twerk n Flirt. Iako twerking nije baš neki trend poslednje tri godine, ipak ova vrsta plesa je i dalje nekako u trendingu. Ova zvezda nam je svakako dostavila cool RnB traku.

Comments