Kao i uvek do sad, petak je rezervisan za novu muziku koja bi trebalo da se nađe na tvojoj plejlisti. Sve najbolje iz muzičkog sveta možeš da nađeš baš kod nas u rubrici #NewMusicFriday!

Prošle nedelje smo se spremali za ovogodišnje VMAs kroz novu muziku Taylor Swift, Missy Elliot koja je napokon objavila nešto novo, a i Charlie Puth je takođe izbacio novi singl, pored još mnogo drugih. Ove nedelje dobijamo dugo očekivani šesti studijski album Lane Del Rey, Bebe Rexha šalje lepu poruku kroz pesmu Not 20 Anymore, a Katy Perry pleše sa svojim psom u novom spotu za singl Small Talks. 

Takođe možeš i da pogledaš sve nove spotove koji su objavljeni ove nedelje.

Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell (ALBUM)

Šesti studijski album svima omiljene Lane Del Rey nosi naziv Norman Fucking Rockwell. Iako nam je već poznat sing kao što je letnja himna Doin’ Time, kako kaže ova pevačica, nije joj bilo nimalo lako da snimi ovaj album. Nije bila raspoložena da piše pesme i da snima sve dok nije otišla na večeru sa poznatim producentom Jack Antonoffom, koji je zadužen za mnoge hitove Taylor Swift Lorde. Na njegovo insistiranje da Lana čuje neke nove muzičke zvuke na kojima je radio, Lana je mogla da zamisli ceo album sa elementima folk muzike. Potpuno novi pogled na njenu muziku sa već dobro znanom notom njenog melaholičnog glasa čini ovaj album specijalnim i lepim izdanjem za kraj leta.

Jason Derulo – Too Hot

Jason Derulo objavljuje novi singl pod nazivom Too Hot. Zvuči kao i većina njegovih drugih pesama, što je sada možda već postalo generično za ovog artista, ali smo optimistični da će nas ipak iznenaditi kada objavi album, što bi trebalo da se desi do kraja ove godine.

Jax Jones & Tove Lo – Jacques

Singl Jacques je urađen u vidu saradnje između Tove Lo i dobro poznatog britanskog producenta Jax Jonesa, koji je kod nas izuzetno popularan. Pesma će se naći na predstojećem albumu pevačice, kao i na njegovom prvom solo albumu. Oba izdanja će biti objavljena već u septembru.

Bebe Rexha – Not 20 Anymore

Bebe Rexha je nedavno iskritikovana od strane medija što je na pragu tridesete, a još ništa nije značajno uradila sa karijerom. Ovo ju je isprovociralo da snimi singl Not 20 Anymore – pesmu koja je vid njenog odgovara na sve što joj drugi ljudi kažu, jer kako drugačije da se izraziš nego kreativno kroz muziku? Up-tempo balada je svakako predstojeći hit za jesen.

Charli XCX – Warm (Feat. HAIM)

Baš kao i na početku devedesetih, synth pop je trenutno apsolutni hit u muzičkoj industriji. Srećom, ceo novi album Charli XCX, koji će biti objavljen u septembru, ceo je produciran tako da je u synth pop ritmu. Još jedan promo singl albuma je saradnja sa bendom HAIM, a u pitanju je traka Warm. 

Post Malone – Circles

Reper Post Malone je budući hit na svim jesenjim plejlistama, s obzirom na to da je još jedan artist koji će objaviti novi album u septembru. Nakon relativnog uspeha pesme Goodbyes koja je debitovala na mestu broj dva na Billboard Hot 100 listi, stiže nam singl Circles ovog petka kao drugi zvanični singl albuma. Iako je u pitanju reper, ova pesma ima simpatičan pop prizvuk što mu daje prednost, jer ovo može biti potencijalni hit.

Sean Paul – When It Comes To You

Sean Paul je sve svoje fanove obradovao novim singlom koji se zove When It Comes To You pred sami kraj leta. Tipičan zvuk za ovog artista u kombinaciji sa malo “romantičnijim” tekstom je savršen zaključak letnje muzičke sezone. Sam šlag na tortu je činjenica da je u pitanju Sean Paul, kog svi gotivimo.

Pusha T – Coming Home (Feat. Ms. Lauryn Hill)

Jako je teško uhvatiti jedno od najvećih ženskih imena iz rapa, Ms Lauryn Hill, da sarađuje, naročito s obzirom na to da je objavila samo jedan studijski album, ali reperu Pusha-T je baš to pošlo za rukom. Tako je nastala njihova zajednička pesma Coming Home. Ova pesma nas podseća koliko nam je svima nedostajao glas ove pevačice/reperke, a kombinacija ova dva artista je odlična.

Comments