Vreme je napokon došlo za NEW MUSIC FRIDAY !

Nakon što smo prošle nedelje uživali u novoj traci Taylor Swift i mnogih drugih  , ove nedelje nam stiže potpuno nova muzika, iako je muzički bila uzbudljiva jako nedelja zbog Billboard Music Awards.

Ove nedelje uživamo u novoj muzici koju sam spremili Kylie Minogue, Madonna, Shawn Mendes, BURNS, Iggy Azalea i mnogi drugi.

Kylie Minogue – New York City

Nakon što su zvezde kao Jay-Z, Alicia Keys, Frank Sinatra, Billie Holiday, Taylor Swift odali počast jednom od najlepših gradova na svetu – New Yorku, red je došao i na disco princezu pop scene Kylie Minogue. Pesma New York City će se naći na njenom čak trinaestom albumu kompilacije hitova Step Back in Time: The Definitive Collection koji će svetlost dana ugledati 28. juna ove godine.

Shawn Mendes – If I can’t have you

Iako je mlada pop zvezda Shawn Mendes svoj poslednji album pod nazivom Shawn Mendes objavio pre manje od godinu dana, on ne staje sa stvaranjem nove muzike. Najnoviji singl If I can’t have you je nešto što ćete sigurno obožavati. Fantastična pop pesma koja će se vrteti mnogo na radiu ovog leta! Ovo je ujedno i singl koji najavljuje njegov novi album koji će ugledati svetlost dana ove godine.

Madonna – I Rise

Dok čekamo novi album kraljice popa Madonne, Madame X koji će ugledati svetlost dana 14. juna ove godine, svake nedelje do objavljivanja albuma dobijamo novi singl. Ovog petka je na redu pesma I Rise. Sa vajbom njene trake Iconic koja se nalazi na prethodnom albumu Rebel Heart, i u ovoj pesmi je prisutan element robotic glasa koji ovu pesmu čini magičnom. Pesma sastoji i deo govora učenice srednje škole na Floridi, koja je preživela pucnjavu u školi gde su mnogi poginuli.

Iggy Azalea – Started

Nakon uspeha singla Sally Walker, Iggy Azalea nastavlja da se trudi i da se probija na top liste. Novi singl pod nazivom Started ima mnogo zabavan spot. I ovaj put, u spotu gostuju zvezde showa RuPaul’s Drag Race kao što su Trixie Mattel Vanessa Vanjie Matteo. Iggy gradi veoma jako i brzo svoj povratak na muzičku scenu nakon gomile problema koje je imala sa izdavačkom kućom.

Comments