Vreme je da updejtuješ svoju plejlistu sa najnovijim muzičkim izdanjima iz #NewMusicFriday!

Prošle nedelje smo uživali u čak dva nova singla Camile Cabello, novom albumu Post Malonea, a gledali smo spotove Billie Eilish, Julie Michaels, Megan Thee Stallion i mnogih drugih.

Ove nedelje uživamo u singlu koji smo dugo čekali, a u pitanju je saradnja Ariane Grande, Lane Del Rey Miley Cyrus na numeri Don’t Call Me Angel koja je snimljena za potrebne filma Charlie’s Angels, novim spotovima Camile Cabello Miley Cyrus i mnogo toga još što nam je muzička industrija spremila da dodamo na našu plejlistu.

Pored novih muzičkih izdanja, tu su i spotovi koji kao i uvek nas iznova oduševljavaju.

Ariana Grande, Lana Del Rey, Miley Cyrus – Don’t Call Me Angel

Ariana Grande je izvršni producent zvaničnog soundtracka filma Charlie’s Angels koji počinje svoje emitovanje u oktobru, a naslovna numera filma je Don’t Call Me Angel koju su zajedno snimile ova pevačica, Lana Del Rey Miley Cyrus. Traku je producirao hitmejker Max Martin, tako da možemo očekivati minimum top 3 hit za ovu genijalnu saradnju koju ćemo čuti kroz par nedelja gde god da se okrenemo.

Halsey – Graveyard

Muzički stil Halsey je postao mnogo drugačiji za razliku od njenih prethodnih albuma, pa sada možemo raditi da je njena muzika daleko ozbiljnija. Singl Graveyard je producirao Louis Bell, a up-tempo pesma se brzo uvlači u uši. Za razliku od singlova Without Me Nightmare, ovo je daleko nežnija muzička produkcija za ovu pevačicu.

Meghan Trainor – GENETICS

Meghan Trainor i dalje eksperimentiše sa svojim zvukom, što možemo čuti na njenom novom singlu GENETICS. Miks disko zvuka za primesama elektronike daje potpuno novi pravac pop muzici, a ova radio friendly pesma je nešto što ćemo sigurno dosta slušati.

Major Lazer – Que Calor (Feat. J Balvin & El Alfa)

Grupa Major Lazer i dalje dostavlja sigurne club hitove, a njihova saradnja sa J Balvinom El Alfom na numeri Que Calor je još jedan zarazni budući hit ovog sasatava. Latino trap muzika ne planira da se se povuče sa svetske muzičke scene što je super, s obzirom da je velik trend još uvek ovakva vrsta muzike.

Jhené Aiko – Trigger Protection Mantra

RnB pevačica Jhené Aiko je objavila novi singl pod nazivom Trigger Protection Mantra. Ovo je uvod u njen predstojeći muzički projekat Chilombo koji će biti objavljen do kraja godine. Nakon duže pauze, bilo je vreme da se ova pevačica vrati na svetsku muzičku scenu, a njen novi eksperimentalni zvuk nas svakako raduje.

Burna Boy – Gum Body (Feat. Jorja Smith)

Afrički artist Burna Boy ne prestaje da se probija na svetsko muzičko tržište, a njegova druga po redu saradnja sa britanskom senzaciom Jorjom Smith je takođe fantastična kao i prva. Singl Gum Body je još jedan poslednji talas leta muzičkih hitova u kojima ćemo uživati. Fantastičan beat će te prosto terati da đuskaš.

FKA Twigs – holy terrain (Feat. Future)

FKA Twigs sa singlom holy terrain koji je uradila u saradnji sa reperom Futureom, najavljuje svoj novi studijski album MAGDALENE koji će biti objavljen krajem oktobra. Elementi hip-hop zvuka su prisutni u pesmi, uz već dobro poznati artistički pravac ove pevačice. Odlična numera koja će ti se sigurno dopasti.

Comments