Spremi se da updejtuješ svoju playlistu sa novitetima iz muzičke industrije koje ti donosimo u #NewMusicFriday!

Prethodne sedmice smo uživali u novoj muzici Julie Michaels, Chris Browna, Ellie Goulding itddok su nam ove nedelje na repertoaru zvezde kao što su španska senzacija ROSALÍA, Jorja Smith, Marshmello i mnogi drugi koji nam donose najnovije stvari iz muzičke industrije, da uživaš u vrućim letnjim danima makar uz cool muziku.

Kao i prilog uz novu muziku možeš da čekiraš i koje to nove spotove gledamo ove nedelje.

ROSALÍA – F*cking Money Man (Milionària + Dio$ No$ Libre Del Dinero) (EP)

Naša trenutno omiljena španska zvezda ROSALÍA je odlučila da obraduje svoje fanove najnovijim EPom koji se sastoji od dve pesme i nosi naziv Fucking Money Man. Trake Milionària i Dio$ No$ Libre Del Dinero su veoma karakteristične za ovu pevačicu, tako da će se sigurno svideti svima ove dve pesme.

Sara Jo – Mili Mili

Naša jedna jedina Sara Jo se vraća na muzičku scenu sa singlom Mili Mili odmah nakon ogromnog uspeha prethodnog singla Bez sna. Uz vajb devedesetih sa hintom početka 2000-ih, imamo neki miks Janet Jackson, JLo, Britney Spears Aaliyah i sve te divne momente tog muzičkog doba koje svi volimo. Pesmu su producirali Nikola Kirćanski Kei, Sara Jovanović, Relja Milanković Reksona, dok su na tekstu radili Nikola Kirćanski Kei, Bojana Vunturišević i Sara Jo lično.

Yuna, Little Simz – Pink Youth

Nakon singla Blank Marquee koji je saradnja sa reperom G-Easyjem, stiže nam novi singl od Yune pod nazivom Pink Youth. Pesma je takođe urađena u vidu saradnje, ovaj put sa Little Simzom. Elementi soula i funka su evidentni na ovoj traci.

Celine Dion – Flying On My Own

Celine Dion se vraća na svetsku muzičku scenu sa singlom Flying on my own koji obeležava prvi singl novog albuma pevačice pod nazivom Courage koji izlazi u novembru. Pop dance numera koja izražava njene vokale savršeno zvuči odlično.

Ed Sheeran, Chris Stapleton & Bruno Mars – BLOW

Najnoviji singl Ed Sheerana sa njegovog projekta se zove BLOW i nalazi se na njegovom novom albumu No.6 Collaborations Project koji će biti objavljen sledeće nedelje. Ovaj singl je saradnja sa Bruno Marsom Chris Stapletonom.

Post Malone Feat. Young Thug – Goodbyes

Najnoviji singl sve popularnijeg repera Post Malonea nosi naziv Goodbyes i urađen je u vidu saradnje sa Young Thugom. Ovo je ujedno prvi novi singl nakon uspeha njegovog prethodnog studijskog albuma pa se spekuliše da je u pitanju prvi singl novog albuma.

Marshmello – Joytime III (ALBUM)

Treći studijski album DJa i producenta Marshmelloa nosi naziv Joytime III, a na ovom albumu je eksperimentisao najviše do sada. Možemo da čujemo razne žanrove muzike koji su provučeni kroz dance beat kako bi dobili numere dosledne ovom DJu.

Comments