Došao je trenutak da ponovo updejtuješ svoju playlistu uz najnovija #NewMusicFriday izdanja!

Prošle nedelje smo slušali novi dugoočekivani album Céline Dion, dobili smo napokon saradnju Taylor Swift Shawn Mendesa, novu pesmu Billie Eilish i mnogo toga još! Ove nedelje ipak imamo novu muziku da updejtujemo naše plejliste, poput novog albuma Tinashe, novi album Coldplaya, a tu su i nove pesme Keshe, Alicie Keys, Little Mix i mnogih drugih.

Takođe, kao i svake nedelje do sad možeš da pogledaš nove muzičke spotove! 

Tinashe – Songs for You (ALBUM)

Nakon mučne borbe da se rastane sa izdavačkom kućom RCA, Tinashe napokon ima slobodu da snima ponovo fantastičnu i pomalo eksperimentalnu muziku koja se nalazi na njenom trećem studijskom albumu Songs For You, koji je objavila pre nego što je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Roc Nation. Album se sastoji od petnaest pesama, a mi ne znamo koju više obožavamo. Samo neki od gostiju albuma su Ms Banks, 6LACK G-Eazy. 

Kesha – My Own Dance

Nakon genijalnog singla Raising Hell koji je pop savršenstvo, Kesha nastavlja istim tempom sa pesmom My Own Dance. Posebno je interesentno što je ovu pesmu sa njom pisao Dan Reynolds, frontmen benda Imagine Dragons koji je pevačici pružao sve vreme podršku dok se borila za svoja prava u parnici sa Dr Lukeom. Ovo je potpuno novi zvuk za Keshu koji nam se mnogo dopada.

Harry Styles – Watermelon Sugar High

Harry Styles se sprema za objavljivanje svog drugog studijskog albuma Fine Line koji će biti objavljen 13. decembra. Pesma Watermelon Sugar High je premijerno izvedena u emisiji Saturday Night Live, Harry peva o svojoj bivšoj devojci i njihovoj letnjoj ljubavi. Po priči njegovog menadžera taj odnos ga je promenio za sva vremena, a ujedno i inspirisao ovu numeru.

Alicia Keys – Time Machine

Alicia Keys nastavlja da objavljuje novu muziku, a nakon saradnje sa Miguelom 21 Savageom došao je red na solo singl Time Machine. Ova pesma nam daje fantastičan retro zvuk koji isto tako prati i spot u istom vajbu. Alicia nas jako lepo iznenađuje sa novom muzikom koja će ti se itekako dopasti.

HAIM – Hallelujah

Sestre iz benda HAIM su objavile svoj najnoviji singl Hallelujah, treći po redu sa predstojećeg muzičkog projekta. Lagana pesma sa indie vajbom je savršena za tvoju zimsku plejlistu, pogotovo jer je ovo jedna od onih pesama koje možeš uvek da slušaš dok nešto radiš, a da ti ne smeta nijedne sekunde,

Mark Ronson & Anderson. Paak – Then There Were Two

Nakon odličnog albuma Late Night Feelings, koji je Mark Ronson objavio u junu ove godine, on je odlučio da nas obraduje sa svojom muzičkom saradnjom sa reperom Anderson. Paakom. Numera Then There Were Two ima elemente funka i soula, provučene kroz moderan zvuk i fantastičnu produkciju Mark Ronsona. 

Lewis Capaldi – Before You Go

Lewis Capaldi je mlada nada britanske muzičke muške pop scene, koji je trenutno broj jedan na Billboard Hot 100 listi sa svojim hit singlom Someone You Loved. Njegov najnoviji singl Before You Go je pesma sličnog tonaliteta kao Someone You Loved, a u isto vreme takođe lepa za slušanje. Siguran budući radijski hit.

COLDPLAY – Everyday Life (ALBUM)

Osmi studijski album Coldplaya je nakon četiri godine pauze objavio svoj osmi po redu studijski album pod nazivom Everyday Life. Album se sastoji iz dva dela – sunrise sunset, a na njemu se nalazi ukupno sedamnaest pesama. Pop hitmejker Max Martin je uradio nekoliko singlova, uključujući prvi singl Orphans koji je odmah fantastično prihvaćen od strane fanova. Album je već pokupio lepe ocene od kritičara te postigao 73% od 100% rating na Metacriticu.

Labrinth – Imagination & the Misfit Kid (ALBUM)

Britanski artist Labrinth je nakon nekoliko godina pauze objavio svoj dugo očekivani drugi studijski album pod nazivom Imagination & the Misfit KidOvo muzičko izdanje se sastojio od petnaest novih pesama, a jedini gosti na albumu su Zendaya Sia. S obzirom da je Labrinth i pisao, producirao, pevao i repovao na ovom albumu, još jednom dokazuje koliko je velik multitalent.

Comments