Došao je trenutak da ponovo updejtuješ svoju playlistu uz najnovija #NewMusicFriday izdanja!

Prošle nedelje smo imali izobilje nove muzike poput novog soundtracka Charlie’s Angels koji je blago rečeno star-studded (izvršni producent istog je Ariana Grande), novi album Kanye Westa, singlovi Due Lipe, Teyane Taylor, HAIM i mnogih drugih, dok ove nedelje takođe imamo odličnu muziku od strane artista poput Tinashe, ROSALÍE, posthumano objavljen singl George Michaela i mnogo dobrih novih izdanja.

Takođe, kao i svake nedelje do sad možeš da pogledaš nove muzičke spotove! 

Tinashe & 6LACK – Touch & Go

Nakon prefantastičnog singla Die A Little Bit, Tinashe nas sprema za svoj novi album Songs For You koji bi trebao biti objavljen do kraja godine. Najnoviji singl Touch and Go je urađen u vidu saradnje sa reperom 6LACK, a moramo priznati da je ovo jedno od najboljih izdanja ove pevačice. Lagana pesma sa energijom alternativne RnB muzike i eksperimentalnim zvukom nam donosi pravi užitak za uši u vidu ove balade, koja ima i pomalo seksualnu konotaciju.

George Michael – This is How (We Want You To Get High)

Čak i danas ne možemo da prežalimo što smo pre tri godine ostali bez muzičkog talenta kao što je bio George Michael, a na to nas podseća njegov novi, posthumano objavljen singl. Pesma This is How (We Want You To Get High) dam daje sve te emocije koje u nama i dan danas budi njegov album Faith, a može da se oseća njegov dobro prepoznatljiv muzički pečat na ovoj pesmi. Snimljena je još 2012. godine, a tek sad je objavljena u znak sećanja na ovog artista.

ROSALÍA – A Palé

Da li postoji nešto čime nas ROSALÍA ne oduševi? Naravno da ne! Najnoviji singl A Palé je prvenstveno #must za tvoju plejlistu, a onda možemo reći da je jedno od najboljih spotova objavljenih ove godine. Jednostavno, efektno i daje na neki način odu Fridi Kalo, svetski poznatoj umetnici. Bez sumnje je ova pevačica jedna od najvećih nada muzičke industrije.

IZA, Ciara and Major Lazer – Evapora

Bilo je krajnje vreme da se Major Lazer Ciara nađu na istoj traci, a ovog puta je tu i brazilska zvezda IZA. Ovo je malčice zakasneli letnji hit, ali to svakako nije razlog da ovu numeru ne slušamo ove jeseni. Dobro poznata produkcija koju potpisuje Diplo nam donosi jedan od najvećih klupskih hitova ove sezone.

Doja Cat – Hot Pink (ALBUM)

Američka reperka i pevačica Doja Cat je objavila svoj drugi studijski album Hot Pink. Na albumu se nalazi dobro poznat hit koji je uradila sa Tygom – Juicy, kao i još jedanaest novih pesama. Pored ovog repera, na albumu su još gosti Gucci Mane Smino. Jedno zaista odlično upakovano muzičko izdanje u kom ćeš uživati.

Karol G & Nicki Minaj – Tusa

Ko bi rekao da će Karol G Nicki Minaj biti ovoliko dobra muzička kombinacija? Prezabavan spot i numera koja će te terati da đuskaš su pun pogodak za ova dva artista. Naravno, kao i uvek nikad nam nije dosta latino ritmova, a i mnogo nam je drago da je Nicki odustala od “penzije” koju je bila najavila.

Panic! At The Disco – Into the Unknown (From “Frozen 2”)

Jedna od najpopularnijih filmskih numera je Let It Go koju je otpevala Idina Menzel (i Demi Lovato za komercijalnije tržište) za potrebe najpopularnijeg dečijeg crtanog filma Frozen, a za nastavak filma i naslovnu numeru je bio zadužen fantastičan Brandon Urie iliti benda Panic! At The Disco. Pesma Into The Unknown nam dostavlja prelepe vokale ovog artista i pesmu u kojoj možeš da uživaš, a verovatno ćeš biti i vremenom primorena da je slušaš na repeatu zbog ovog crtanog filma ako u svom okruženju imaš malo dete.

Comments