Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Nisam od onih devojaka koje odmalena maštaju o venčanju i već unapred u glavi imaju sliku kako će sve to izgledati, ali kada sam videla ove venčanice… Promenila sam mišljenje!

Ako bi pričala sa bilo kojim mladencima, lako bi došla do zaključka da je mladama venčanje mnogo važnije nego mladoženjama, a za to postoji jedan prost razlog – venčanica! Mislim, kako biti ravnodušan po pitanju venčanja kada ćeš nositi prelepu, raskošnu haljinu iz snova, nasuprot monotonom crnom odelu?! Izvinite mladoženje, ali zaista, ovo je naš dan i sasvim sigurno zaslužujemo da se osećamo poput pravih princeza, a haljina koju tog dana nosimo, u velikoj meri doprinosi tome.

Venčanice kojima smo trenutno opsednute jesu prelepe Alessandro Angelozzi Couture venčanice koje doslovno u svakoj ženi bude želju da se u jednoj od njih prošeta do oltara gde je čeka čovek njenog života! Nestvarne, bajkovite lepote, nežne i romantične, ženstvene, senzualne i šarmantne, Alessandro Angelozzi Couture venčanice odaju počast ženi – svaka od njih je rađena ručno, u stilu visoke mode, od najkvalitetnije čipke, nežnog satena, lagane organze i raskošnog tafta uz skupocene ukrase u vidu kristala i bisera.

Svaka Alessandro Angelozzi Couture venčanica je remek-delo za sebe, bilo da je tradicionalno bela, šarmantno jednostavna ili neobične boje. Čak i najjednostavniji modeli kriju istančan osećaj za dizajn i detalje, te i u svedenoj venčanici možeš imati osećaj da si deo najlepše bajke.

Editors choice