Nisam od onih devojaka koje odmalena maštaju o venčanju i već unapred u glavi imaju sliku kako će sve to izgledati, ali kada sam videla ove venčanice… Promenila sam mišljenje!

Ako bi pričala sa bilo kojim mladencima, lako bi došla do zaključka da je mladama venčanje mnogo važnije nego mladoženjama, a za to postoji jedan prost razlog – venčanica! Mislim, kako biti ravnodušan po pitanju venčanja kada ćeš nositi prelepu, raskošnu haljinu iz snova, nasuprot monotonom crnom odelu?! Izvinite mladoženje, ali zaista, ovo je naš dan i sasvim sigurno zaslužujemo da se osećamo poput pravih princeza, a haljina koju tog dana nosimo, u velikoj meri doprinosi tome.

Venčanice kojima smo trenutno opsednute jesu prelepe Alessandro Angelozzi Couture venčanice koje doslovno u svakoj ženi bude želju da se u jednoj od njih prošeta do oltara gde je čeka čovek njenog života! Nestvarne, bajkovite lepote, nežne i romantične, ženstvene, senzualne i šarmantne, Alessandro Angelozzi Couture venčanice odaju počast ženi – svaka od njih je rađena ručno, u stilu visoke mode, od najkvalitetnije čipke, nežnog satena, lagane organze i raskošnog tafta uz skupocene ukrase u vidu kristala i bisera.

Svaka Alessandro Angelozzi Couture venčanica je remek-delo za sebe, bilo da je tradicionalno bela, šarmantno jednostavna ili neobične boje. Čak i najjednostavniji modeli kriju istančan osećaj za dizajn i detalje, te i u svedenoj venčanici možeš imati osećaj da si deo najlepše bajke.

Comments