Leto samo što je počelo, a mi već možemo da proglasimo (ne)zvaničnu suknju sezone! Možda si je i sama primetila “češljajući” Instagram – reč je o suknji leopard printa, sa dubokim strukom, srednje dužine, od materijala sličnog slip haljinama koje su influenserke širom sveta rado prigrlile i uključile u svoje letnje kombinacije.

Ako voliš leopard print – volećeš ovu suknju, ako ne voliš leopard print – volećeš ovu suknju! Lagana, lepršava, seksi i trendi, ova suknja nam poručuje – be wild this summer! I mi smo spremne da je poslušamo!

Iako si možda protivnik leopard printa, moraš da priznaš da ova suknja izgleda dovoljno svedeno da čak i tvoja minimalistička duša može da uživa u njenim čarima. Osim toga, ukoliko je kombinuješ sa majicama ili bluzama jednostavnog dizajna i boja, suknja će doći kao onaj detalj koji “zaokružuje” tvoj look i koji je neophodan svakoj kombinaciji.

Poznate devojke sa Instagrama ovu “leopard lepoticu” nose uz crop majice i pletene bluze pa inspiraciju možeš pronaći u njihovim izdanjima. Naravno, aksesoari poput oversized šešira, modernih mikro torbica i naočara za sunce se podrazumevaju jer doprinose tom lakom letnjem stilu.

Comments