Personalizacija je tajna dobrog stila – da sve što nosite prilagodite svom ukusu, ali i potrebama odevne kombinacije koju ste odabrali. Upravo to je ideja iza nove torbe modne kuće NINAMILÁN Studio, koja vam daje mogućnost da je prilagodite svakom novom autfitu. Jedna torba – hiljadu lica – baš je to ono što vam pruža NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote torbe!

U pitanju je torba koja je izrađena ručno, od najkvalitetnije kože, koja na svojoj spoljašnosti ima posebnu “dugmad” na koju možete dodati kožne trake različitih boja, tako da uvek izgleda drugačije.

Na taj način, NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote postaje pametna i vredna investicija, zato što je možete nositi bukvalno uz sve – i svaki put će pružiti drugačiju dimenziju vašem autfitu. Poenta je u modnoj igri, jer trake možete dodati paralelno ili asimetrično, a sami birate koje boje ćete izabrati uz vašu torbu.

Takođe, uz kožne trake, možete izabrati i priveske za ručke u obliku srećne deteline, u bogatoj ponudi različitih boja.

NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote dolazi u neutralnim, sofisticiranim bojama, koje služe kao podloga za pop of color momenat u vidu personalizovanih kožnih detalja.

Pogledajte samo neke od ideja za custom izgled torbe, u koju staje baš sve što vam je potrebno za uspešan dan:
389A4579 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4585 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4588 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4605 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4594 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4599 2 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom

Trake možete i kombinovati, a na taj način stvoriti još zanimljiviji izgled torbe.

Evo pojedinih ideja:

389A4638 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4628 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4624 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom 389A4615 NINAMILÁN Studio Mix&Match Dolly Tote: Torba koja se menja sa svakim tvojim autfitom

Fotografije: WANNABE Media

Comments