Sa dolaskom leta, dolazi i naša inspiracija za isprobavanje novih odvažnih autfita. Spremne smo da uživamo u krojevima koji na sofisticiran način otkrivaju naše telo i u intenzivnim bojama koje će se uklopiti uz naš ten okupan suncem, a odevni komadi koji ispunjavaju upravo ove naše “uslove” su oni iz najnovije resort kolekcije modnog koncepta NINAMILÁN studio. Ova resort kolekcija za 2021. godinu pravi je spoj elegantnosti i poletnog, svežeg letnjeg duha koji sa sobom nose ženstvenu energiju i samopouzdanje. NINAMILÁN studio poznat je po kreiranju odevnih komada koji naglašavaju žensku lepotu i jedinstven stav i pokazuju da je žena uvek više od onoga kako je drugi percipiraju – a ovogodišnja resort kolekcija nije izuzetak. Ako želite da se osećate odlično u svojoj koži, pokažete se u najboljem svetlu i istaknete u masi ovog leta – odaberite svoj omiljeni komad iz NINAMILÁN studio resort kolekcije, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo naše favorite iz kolekcije!

Maxi koralnocrvena statement haljina

Postoji nešto privlačno u maxi ženstvenim haljinama, koje čine da se u njima osećamo kao da je svet naš crveni tepih. Ova koralna maxi haljina odiše sofisticiranošću, a dubokim V izrezom i blago spuštenim puff rukavima ističe oblik ženskog tela. Nju takođe krase i kratki šlicevi do kolena sa obe strane, koji nam omogućavaju lakše i komfornije kretanje, a ovu haljinu možete nositi kako uz ravne sandale tako i uz visoke potpetice.

Ninamilan01562 e1622645745738 NINAMILÁN studio nam predstavlja novu resort 2021. kolekciju za odvažno modno leto

Oversize puder-roze odelo

Oversize ženska odela po prvi put su se istakla tokom osamdesetih godina prošlog veka, a u ovoj godini ona su se vratila u modu. Odelo je statement odevni komad koji čini da se osećamo moćno i samopouzdano, a žena u odelu je žena koja je spremna da osvoji svet. Modni koncept NINAMILÁN studio oduvek je podržavao sliku savremene i samostalne žene, a to čini i ovom kolekcijom.

Ninamilan02467 e1622645817327 NINAMILÁN studio nam predstavlja novu resort 2021. kolekciju za odvažno modno leto

Dezenirana elegantna haljina sa maramom

Atraktivni dezeni uvek će učiniti da izgledate autentično i izdvojite se u masi – a oni su savršeni za letnji razdragani period. Kombinacija bele, crne i roze boje u ovom printu istovremeno je neobična, upadljiva i sofisticirana, dok je lepršavost materijala ono što je čini još dinamičnijom. Kada se krećemo, ova haljina se kreće sa svakim našim pokretom.

Ninamilan02386 e1622645878297 NINAMILÁN studio nam predstavlja novu resort 2021. kolekciju za odvažno modno leto
Comments