Ukoliko bi ova godina morala da bude u znaku samo jednih cipela, to bi definitivno bile baletanke! Tiho su se vratile na modnu scenu i munjevito su je ponovo osvojile, tako da u modernom ruhu dolaze u smelim formama i sa odvažnim detaljima.

Nekada simbol ženstvenosti i elegancije plesnih pokreta, danas su baletanke mnogo više od toga – postaju smela modna izjava i dokaz da udobnost i stil nemaju kompromis. Ako ste u potrazi za savršenim parom baletanki, koji će oplemeniti svaki vaš autfit, nova kolaboracija na domaćoj sceni sigurno će vam biti uzbudljiva.

Stigla je NINAMILÁN studio x XN Shoes kolekcija BALLERINAS i donosi autentičan, vanvremenski osvrt na najpopularnije cipele sezone – Mary Jane baletanke.

389A4452 copy BALLERINAS: NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracija donosi baletanke u koje ćete se odmah zaljubiti

Nakon vrhunske saradnje Nine Milović i Ksenije Vuković na NINAMILÁN studio Red Line kolekciji, u kojoj smo videli niz kožnih mules modela XN cipela, dizajnerke su ovoga puta želele da kreiraju kolekciju koja će se lako uklopiti u ormar savremene žene, istovremeno trendi i klasičnu.

Na taj način, u okviru NINAMILÁN studio x XN Shoes kolekcije BALLERINAS čeka vas niz modela baletanki u različitim bojama, od kvalitetnih materijala, sa pažljivo odabranim detaljima. Prva serija NINAMILÁN studio x XN Shoes baletanki dolazi u suptilnim metalik nijansama, a izrađene su od najfinijih koža, kožnog đona i kožne postave.

389A4426 copy BALLERINAS: NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracija donosi baletanke u koje ćete se odmah zaljubiti 389A4402 copy BALLERINAS: NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracija donosi baletanke u koje ćete se odmah zaljubiti

Od klasične crne, preko intrigantne ponoćnoplave, pa sve do razigranih srebrnih i mint tonova, BALLERINAS cipele krasi moderna četvrtasta forma, uz kaiš preko risa, koji može biti dopunjen romantičnom mašnom. Zbog toga su ove cipele svojevrsna fuzija ženstvenih Mary Jane cipela i neprolaznih baletanki, prikladne za bezbroj prilika i autifta.

389A4377 copy BALLERINAS: NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracija donosi baletanke u koje ćete se odmah zaljubiti

A to je tek početak NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracije, jer uskoro stiže još različitih modela baletanki, koje će moći da budu prilagođene i vašem stilu odevanja – od izbora materijala, do boje i detalja.

Cipele su s razlogom ključni detalj svake odevne kombinacije, jer imaju nesumnjivu moć da ga “podignu” ili zaokruže na način koji uvek popravi raspoloženje. Bilo da nosite jednostavni spoj farmerki i košulje, ili lepršavu letnju haljinu, NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracija donosi model baletanki koje će odmah transformisati svaki look.

389A4472 copy BALLERINAS: NINAMILÁN studio x XN Shoes kolaboracija donosi baletanke u koje ćete se odmah zaljubiti

Trend baletanki je tu da ostane – potražite svoje sledeće omiljene cipele u NINAMILÁN studio x XN Shoes BALLERINAS kolekciji! 

Comments