Nova linija Nivea proizvoda za stilizovanje pruža kosi zdrav i negovan izgled, kao i dugotrajnu, mega jaku postojanost, ne čineći kosu slepljenom i teškom. Za kosu koja izgleda savršeno, baš onako kako se i vi osećate!

NIVEA Mega Hold Visual 2 Stilizovanje kose: Najčvršća frizura do sada

Ležerna punđa za kancelariju, glamurozno podignuta kosa za noćne izlaske ili romantična pletenica koja nežno pada sa strane za prvi susret sa gospodinom Pravim – izbor frizura koje možete odabrati je beskonačan. A poznato je da žene vole da isprobavaju nove frizure i menjaju ih iznova u skladu sa svojim raspoloženjem i načinom života.

NIVEA Mega Hold Visual Stilizovanje kose: Najčvršća frizura do sada

Ipak, suviše intenzivno i često menjanje frizura može učiniti vašu kosu neukrotivom i dati joj onaj nepotrebno težak izgled. Da bi vaša kosa bila negovana, a frizura dugotrajno postojana i uvek savršeno oblikovana, potrebni su vam efikasni proizvodi za stilizovanje kose.

Pružite kosi neophodnu negu i budite uvek atraktivni uz postojanu i savršeno stilizovanu frizuru zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji nove Nivea Mega Strong linije proizvoda.

pena i sprej Stilizovanje kose: Najčvršća frizura do sada

Nivea Hair Styling Mega Strong pena za kosu

Neguje kosu i štiti je od toplote pružajući mega jako učvršćivanje i dugotrajnu postojanost vašoj frizuri

Zahvaljujući savršeno izbalansiranoj kombinaciji sastojaka za dugotrajnu postojanost i vitamina za negu kose, vaša frizura biće oblikovana baš onako kako vi želite. Posebni polimeri pružaju vašoj frizuri dugotrajnost uz fleksibilan i bogat volumen. Sistem zaštite sa keratinom oblaže pramenove i štiti sloj prirodnog keratina u kosi. Provitamin pantenol neguje i štiti kosu od isušivanja, dok efikasni UV filteri sprečavaju oštećenja izazvana sunčevim zračenjem.

NIVEA Mega Strong Styling Mousse Stilizovanje kose: Najčvršća frizura do sada

Nivea Hair Styling Mega Strong Styling sprej

Vaš saveznik za savršen stil i dugotrajnu 24h postojanost frizure  

Sistem zaštite sa keratinom čuva kosu od oštećenja. Precizno izbalansirana kombinacija mega jakih fiksirajućih polimera i provitamina pantenol učvršćuje kosu ne čineći je slepljenom i olakšava njeno ponovno češljanje. Efikasni UV filteri sprečavaju oštećenja izazvana sunčevim zračenjem.

NIVEA Mega Strong Styling Spray Stilizovanje kose: Najčvršća frizura do sada
Comments